SAVETNIK predsednika Ukrajine Volodimir Zelenski za ekonomska pitanja Oleg Ustenko govorio je o zlatnim i deviznim rezervama zemlje.

Komentari (6)

walter pravicek

10.04.2023. 06:52

Sa jedne strane,po izjavi USTENKO"PRIČA PRIČU"o zlatnim rezervama,a sa druge mi u EU i širom okolinom trebamo izbeglicama nuditi sve što mi imamo.Kako to,da sa tim zlatom ne kupuju oružje,municiju i opremo,pa i hranu za one,koji su bili tada glupi,pa verovali u bajke o pobedi u rovovima u Dombasu,ili sada oko grada Bahmut,gde gine dnevno na hiljade mladih ljudi?

Joj joj

10.04.2023. 07:03

Sve ćete vi to dati amerima i još vise ,pa ćete onda biti na istoriskom maximumu. A na kraju istočni dio zemlje uzet ce Rusi ,samo ce još izginuti mladih ljudi a ništa se neće promjeniti.Onaj mapetovac ce da izbacuje klipove da priča o nekim trijumfima ,A stvarni gospodari rata iz vašingtona i Moskve zaustavit ce rat kad dobiju ono sto su započeli .

buki

10.04.2023. 08:20

Jedino ako ne računaju da će postati njihove konfiskovane ruske devizne rezerve, ali teško da Zapad nešto daje džabe. Još Ukrajinci nisu ukapirali s' kim imaju posla i sa kojim đavolom sade tikve.