ROSNJEFT DOJČLAND JE ISPOŠTOVAO SVE NEMAČKE ZAHTEVE: Pregovarali smo i o novim isporukama

P. Z. S. / ria.ru

16. 09. 2022. u 22:50

ROSNjEFT Dojčland (Rosneft Deutschland) je ispunio sve obaveze za snabdevanje naftnim derivatima, razgovarano je o novi isporukama za energetsku bezbednost regiona Nemačke i Poljske, saopštio je Rosnjeft.

РОСЊЕФТ ДОЈЧЛАНД ЈЕ ИСПОШТОВАО СВЕ НЕМАЧКЕ ЗАХТЕВЕ: Преговарали смо и о новим испорукама

Foto: Profimedia


-Kompanija je ispoštovala sve zahteve nemačkih regulatora, što su oni više puta priznavali, poslovala je transparentno i otvoreno na tržištu, obezbeđujući gorivo potrošačima. Uprkos kontinuiranoj teškoj situaciji na nemačkom energetskom tržištu, Rosnjeft Dojčland je nastavio da ispunjava svoje obaveze, isporuku naftnih derivata u potpunosti i pregovore o neophodnim novim ugovorima koji će garantovati sigurnost snabdevanja, pre svega u regionu Berlin-Brandenburg i zapadnoj Poljskoj, navodi se u saopštenju ruske kompanije.

Ranije u petak, nemačko ministarstvo privrede saopštilo je da Nemačka prenosi Rosnjeftove podružnice Rosneft Dojčland i RN Refining & Marketing pod kontrolu Savezne mrežne agencije Nemačke.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!