BRNABIĆ SA POLJOPRIVREDNICIMA: Nema izlaska iz vlade dok ne bude dogovora

Tanjug

15. 08. 2022. u 10:16 >> 11:55

SASTANAK premijerke Ane Brnabić sa poljoprivrednicima počeo je danas oko 10 časova u Vladi Srbije.

БРНАБИЋ СА ПОЉОПРИВРЕДНИЦИМА: Нема изласка из владе док не буде договора

Ana Brnabić, Foto Tanjug

Premijerka Ana Brnabić je poručila da se iz zgrade vlade neće izaći dok se ne postigne neki dogovor, potvrđeno je Tanjugu u vladi.

Rečeno je da je premijerka u razgovoru sa učesnicima sastanka skrenula pažnju da je pred Srbijom veoma teška nedelja i da nam je potrebno jedinstvo.

- Pored toga što želim da se dogovorim sa vama i da sve strane budu zadovoljne, moram da dam sve od sebe da obezbedim unutrašnji mir i stabilnost. Predsednik Aleksandar Vučić krajem nedelje putuje u Brisel da se bori za mir. Potrebno nam je nacionalno jedinstvo, sada više nego ikada i ne treba da se međusobno svađamo - poručila je Brnabićeva, rečeno je Tanjugu.

Sastanku prisustvuju i proizvođači ulja, predstavnici trgovinskih lanaca, predstavnici Privredne komore Srbije, kao i predstavnici Ministarstva poljoprivrede i Ministartsva finansija.

Predstavnik poljoprivrednika iz Subotice Miroslav Matković obratio se medijima pre početka sastanka i kazao da očekuju povoljan ishod, ali da od zahteva neće odustati.

Poljoprivredni proizbođači, nezadovoljni trenutnom situacijom u agraru, pre sedam dana započeli su proteste blokadom saobraćaja na nekoliko lokacija širom Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

TRPEO NESNOSNE BOLOVE: Muškarac pokazao šta je dva meseca nosio u telu - slika je obišla svet (FOTO)