U POSLEDNJIH 50 GODINA SE NIJE DESILO: Nemačka u velikom problemu - stiglo upozorenje

Tanjug

18. 04. 2022. u 11:46

POTPREDSEDNIK "Dojče banke" Karl fon Ror upozorava da bi Nemačka mogla da se suoči sa rastom inflacije koju nije videla od 1970-ih godina.

У ПОСЛЕДЊИХ 50 ГОДИНА СЕ НИЈЕ ДЕСИЛО: Немачка у великом проблему - стигло упозорење

Foto: Piksabej

Fon Ror je, za „Frankfurter Algemajne cajtung“, kazao da je prognoza „Dojče bank“ da bi inflacija u Nemačkoj u ovoj godini mogla biti između sedam i osam odsto.

Međutim, ako dođe do snažnog ograničenja uvoza energenata, inflacija će dostići 10 odsto, ili premašiti tu vrednost, ukazao je on.

- Moramo se pripremiti na to da ćemo biti suočeni sa inflacijom koju nismo videli od 1970-ih - poručio je Fon Ror.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (1)

MIHIN BRAT OTKRIO: Zašto Arijana nije došla u Beograd - ko će od Sinišine porodice biti na tribinama