NA panelu o telekomunikacijama u okviru konferencije “Digital 2021” direktor SBB-a Milija Zeković izneo je optužbe protiv države Srbije.

Leštanac

17.09.2021. 13:50

Svi gradjani, poput nas u Leštanima, koji smo o svom trošku postavili betonske stubove da bi Elektrodistribucuja uvela struju u naše domove, treba da tužimo SBB i Šolaka jer su svoje kablove povezali na električnim stobovima koje smo mi gradjani debelo platili u ono vreme. Nikog nisu pitali, a svoje optičke kablove postavili na naše stobove. Dodjemi da ih sve pokidam, ali obzirom da neke komšije imaju njihovu mrežu neću da se zameram komšijama. A ti isti komšije su kasnije došli kad je mreža bila izgradjena.

Milutinović

17.09.2021. 15:31

Sve sto je naveo gospodin Lučić je apsolutno tačno. Lično sam prisustvovao promenama u Telekomu tada i sada. Sada kada je konkurentnost na adekvatnom nivou bez povlastica za ove ili one, oni koji su ih koristili su digli glas. Čudi me da se do sada nisu bunili...sigurno je postojao razlog. A tuzba protiv sopstvene drzave na tom nivou je sramna odluka.

Prellee

17.09.2021. 16:27

Americki kapital i americki mediji nista ne postuju, tako i SBB I Junajted grupa, ako nije kako oni informisu, ako nije njihova istina, onda nista ne valja.Tako je i sa Srbijom, nisu navikli na drugacije misljenje, na drugaciju istinu, i onda NISTA NE VALJA! Sve bully ponasanje, u ratu, u miru, u informisanju, u ekonomiji, u politici...Dosadasnja geopolitika US kapitala je postigla vrhunac, sad ide silaznom putanjom i to se TESKO PRIHVATA, na kraju se MORA PRIHVATITI, dolazi neko drugo vrijeme.Ovdje je Lucic skroz u pravu, zato i iznosi cinjenice mirnim tonom i bez VELIKE GALAME.

Niko

17.09.2021. 21:21

Ko je imao priliku da koristi kablovsku mrežu mts-a jedva je čekao da pobegne. Njihove usluge su priča iza dvadesetog veka. Dial up je bio bomba za njih. Neka odgovori Lučić koliko su plaćena prava za premier ligu, čijim parama je to plaćeno.

raca

18.09.2021. 07:18

Imao sam SBB desetak godina i 80 posto sam bio zadovoljan uslugom.Sad kad se pojavio mts odjavih SBB i uzeh mts kablovski sistem.Istog momenta sam se pokajao zbog neljubaznosti , zbog nečeg što se zove zatvoreni sistem da nemaš i nemožeš nikog da pozoveš da reklamiraš ili moraš da čekaš satima i da rikneš od muke .Osoblje krajnje neljubazno i na tome radite gospodine Lučiću a kvalitet HD signala , sistem slike da nepričam,sve natrpano pa se snalazi kako znaš-ljudi vodite računa ,posle se kasno kajati.