"ZARA" ZABRANILA KORIŠĆENJE KABINA ZA PROBU ODEĆE: Iz Španije naredili neobičnu epidemilošku meru

E.B.T.

24. 06. 2021. u 17:48

U prodavnici poznatog modnog brenda "Zara" uveli su nova pravila - potrošači mogu da kupuju, ali im nije dozvoljeno da koriste kabine za probu odeće.

ЗАРА ЗАБРАНИЛА КОРИШЋЕЊЕ КАБИНА ЗА ПРОБУ ОДЕЋЕ: Из Шпаније наредили необичну епидемилошку меру

Privatna arhiva

Menadžer prodajnog objekta tvrdi da je ta mera uvedena zbog epidemiloške situacije i da je tako naređeno iz centrale u Španiji. Međutim, ovo objašnjenje je čudno, jer niko ne ograničava broj kupaca u radnji, niti opominje one koji nose maske ispod brade ili ih ne nose.

To nam je javila iznenađena čitateljka "Novosti" koja je danas, oko 13 časova u šopingu centru "BIG" na Karaburmi, u prodavnici "Zara", nameravala da pazari haljinu i pantalone. Međutim, kada je htela da ih proba prodavačica joj je kazala da su kabine zaključane i da ne može.

- Sve je moglo da se kupuje, ali niko nije mogao da proba - priča Snežana V. - Nije mi bilo jasno i tražila sam da razgovoram sa menadžerom, a on mi je objasnio da je u pitanju epidemiloška mera koje su naredili iz centrale u Španiji. To je potpuno besmisleno, jer niko nije ograničavao broj kupaca u prodavnici, a neki su nosili maske ispod brade,  neki ih nisu, čak, ni imali.  Uspela sam da napravim  fotografiju, a onda su pozvali obezbeđenje koje mi nije dozvolilo da slikam prodavnicu.

Kako navodi, posetila je i neke druge radnje u šoping centru "BIG", ali nije naišla na slične mere.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu