SARADNJA SRBIJE I SVETA NA PROJEKTIMA PREČIŠĆAVANJA VODE: Privrednici na poslednjoj 9. tematskoj nedelji u Dubaiju

PKS

30. 03. 2022. u 13:30

PREDSTAVNICI oko 60 kompanija i organizacija u oblasti upravljanja vodama, vodnih ekosistema i tretmana pijaćih i otpadnih voda, projektanti, izvođači i investitori hidrotehničkih objekata i cevovoda, kao i firmi koje se bave vodnim transportom, učestvovali su na poslednjoj, 9. tematskoj nedelji „Voda“ na svetskoj izložbi Ekspo 2020 Dubai.

САРАДЊА СРБИЈЕ И СВЕТА НА ПРОЈЕКТИМА ПРЕЧИШЋАВАЊА ВОДЕ: Привредници на последњој 9. тематској недељи у Дубаију

Sali iz Egipta bila je milioniti posetilac Paviljona Srbije , Foto PKS

Poslovni forum i B2B razgovori Paviljonu Srbije na Svetskoj izložbi okupili su predstavnike kompanija iz Srbije, Estonije, Slovenije i Hrvatske, zainteresovane za unapređenje saradnje u oblasti inženjeringa, prečišćavanja vode, IKT rešenja i digitalizacije proizvodnje.

Privrednici su učestvovali i na petoj investicionoj konferenciji na temu ulaganja u projekte obnovljivih izvora energije i investicionih mogućnosti održivih projekata.

Poslovni forum i B2B razgovori u Paviljonu Srbije, Foto PKS

Predstavnici kompanija na svetskoj izložbi prisustvovali su velikom broju stručnih skupova i B2B sastanaka sa privrednicima Afrike, Indije, Južne Koreje, Velike Britanije, Sjedinjenih Američkih Država, Australije, Finske, Kube, Nemačke, Maroka, Izraela, Jordana, Švajcarske, Holandije, Ugande, Novog Zelanda, Estonije, Hrvatske...

Kompanije

Među kompanijama koje su učestvovale u biznis programu su AGS trade, BeoGeoAqua, "Beohidro", "Biosense institut", BWC, Bobex, Dunavska transportna logistika, zatim, "Eksino - Šabac", Ening energetika inženjering, "Farmalogist", Hidro-tan, Hidrozavod DTD – Novi Sad, PWMC Srbijavode, "Milanović tretman voda", "Sigma", Termor, Envirotech...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)