LAŽNI doktor Sava Knežević ne samo da je unakazio brojne devojke u Srbiji već je obučavao i doktore u Albaniji kako se vrše estetski zahvati!

Komentari (7)

Aleksandra

11.05.2021. 20:09

Kako to da on uopšte može da otvori kliniku bez diplome hirurga? Kako je to uopšte i moglo da prodje? Ja sam zamalo postala njegov pacijent hvala bogu da sam se predomislila u poslednjem trenutku.

Jana

11.05.2021. 23:44

@Aleksandra - Mogao je da otvori kliniku ili na tudje ime ili tako sto je potplatio inspekciju. Tu bi tuzilastvo trebalo podrobno da ispita kako je do toga doslo jer se da bi se otvorila ordinacija mora se proci kroz 4 inspekcije, sve proverava i diploma kao i licenca koje on nije imao

Armagefon

11.05.2021. 21:09

Da li se on predstavljao za doktora i hirurga ili ste mu vi tu titulu dodelili, da bo zvučalo pompeznije? Danas postoji zilion nekih kurseva koji zdravstvenim radnicima, raznih stepena obrazovanja, daju pokriće da se bave nekim vidom estetskih tretmana što je skroz pogrešno i treba da bude zabranjeno. Nažalost devojke ne interesuje stručna sprema, već da samo za što manje para urade to što su zacrtale.