GRADE nam kuću, grade nam kuću!" Prvo je što nam je juče rekao Mija Đidić (43) iz sela Milentija kod Brusa, bivši vojnik koji se borio na Košarama 1998. godine, teško oboleo od posttraumatskog sindroma.

Boba CH

15.04.2021. 09:54

@ja - Propust socijalne službe. Umesto da mu pomognu da ostvari pravo na penziju, dali su mu socijalnu pomoć. Srbija nema nikakav fond za stambeno zbrinjavanje učesnika rata. Ova me priča podsjeća na Lazu Lazarevića "Sve će to narod pozlatiti".

dragomir

15.04.2021. 04:47

Je li naša država toliko siromašna da ne može da obezbedi siguran život onima koji su je branili.Stvarno sramota,a lopovi kradu na milione i nikom ništa.Što se ne ugledamo na naše komšije koji za to ne žale para.Treba malo misliti na budućnost.Ko će posle ovakvih pojava ići da brani Zemlju,ako se ima u vidu odnos Države prema braniocima.Hvala njegovim drugovima koji ga nijesu zaboravili.Neka je sramota predsednicu opštine koja se vajka da su učinili sve što mogu.Da su se odrekli krkanluka po restoranima o trošku opštine,heroj sa Košara bi do sada imao rešena sve probleme.Pamet u glavu,ako je imate rukovodioci.