VAŽNO OBAVEŠTENJE: "Putevi Srbije" oglasili se povodom udesa u tunelu Brančić

Novosti online

05. 04. 2021. u 15:32

POVODOM objava u pojedinim medijima kao i na društvenim mrežama JP „Putevi Srbije“ obaveštava javnost:

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ: Путеви Србије огласили се поводом  удеса у тунелу Бранчић

Foto: Tanjug

Dana 02.04.2021.g. u 16:04 časova na državnom putu I A reda broj 2, deonica Ljig - Takovo, u tunelu Brančić, smer Beograd - Čačak, desila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala dva putnička vozila koja su blokirala obe saobraćajne trake i saobraćaj kroz tunel je bio obustavljen. 

JP „Putevi Srbije“ preduzelo je sve neophodne bezbednosne mere u skladu sa svojim nadležnostima. 

Takođe, JP „Putevi Srbije“ prosledilo je svim medijima saopštenje o saobraćajnoj nezgodi, dok su učesnici u saobraćaju obavešteni putem izmenljive saobraćajne signalizacije da koriste alternativni putni pravac - petlju Ljig.

Obustava saobraćaja kroz tunel Brančić prouzrokovala je kolonu vozila ispred samog tunela i nekoliko desetina vozača se ne želeći da sačeka normalizaciju saobraćaja, samoinicijativno okrenulo i vozilo u suprotnom smeru, ne poštujući saobraćajnu signalizaciju i postupajući suprotno odredbama Zakona o bezbednosti saobraćaja, ugrožavajući kako svoju tako i bezbednost svih ostalih učesnika u saobraćaju.

JP „Putevi Srbije“ nije nadležno za sprovođenje kaznenih odredbi koje se odnose na nepoštovanje Zakona o bezbednosti saobraćaja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024