GLUMICA Danijela Štajnfeld je u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu navela da je njen kolega Branislav Lečić misteriozni moćnik iz filmske industrije koji ju je silovao, a njena koleginica Mirjana Karanović odmah je odreagovala tako što je poslala mejl Jugoslovenskom dramskom pozorištu, te navela da ne želi da igra predstavu zajedno sa Branislavom Lečićem zbog njegovog ponašanja prema Danijeli Štajnfeld.

Komentari (7)

PROFESIONALNI VOZAC U PENZIJI

24.03.2021. 14:34

E, kada bi vi znali koliko ima Aleksica i Lecica u Srbiji, oni svi misle da su oni Bogom dani da devojkama budu PRVI sve te devojke su u 99% slucajeva silovane, i sto je naj strasnije oni se posle izmedju sebe hvale koliko su ih imali. Podrzavam devojke koje se oglasavaju netreba da se stide ,neka se silovatelji stide pred svojim cerkama sta su sve radili.

Ratko Popovic

24.03.2021. 14:52

I da se konacno i ja slozim s necim sto je ova glumica izjavila i to potpuno. Mi moramo da zastitimo zene a i sve clanove naseg drustva od bilo kog nasilja ali ovo seksualno nasilje je posebno gnusno i nisko. Ne zam kako ovaj lik moze uopste da izadje na ulicu i da srece ljude i kolege!

Czvbg

24.03.2021. 15:10

Objasni nam šta je "flert" ako to nije nabacivanje i po čemu se on razlikuje od udvaranja? Hoće li neko da objasni ovim mondijalistima da će i oni doći na tapet jer su i oni samo ljudi

Stojislav

26.03.2021. 23:36

Nema svaka zena odbrambeni "mehanizam" kao M. Karanovic. Neke su uporne neke ne. Medjutim, ova drzava ima tuzilastvo, sudstvo, advokate i vestake, pa bi bilo dobro da se ovaj i svi naredni isti ili slicni dogadjaji prepuste iskljucivo tim institucijama. A glumci neka glume, novinari neka pisu (po mogusnosti dokazanu istinu), politicari da se spremaju za predstojece izbore. U suprotnom, svi ce da ispadnu smesni.