"RAZOČARAN SAM" Đorđe David o slučaju Lečić-Štajfeld: Jako me zanima sudski epilog priče!

Novosti online

23. 03. 2021. u 16:15

GLUMICA Danijela Štajnfeld otkrila je u ponedeljak u Višem tužilaštvu da je misteriozni moćnik iz filmske industrije, za kojeg je tvrdila da ju je silovao, glumac Branislav Lečić.

РАЗОЧАРАН САМ Ђорђе Давид о случају Лечић-Штајфелд: Јако ме занима судски епилог приче!

Đorđe David

Povodom slučaja koji je šokirao naciju, danas se oglasio i pevač i glumac Đorđe David.

- Ja sam već dao izjavu da postoji gomila velikih producenata, glumaca i reditelja, od Triglava do Đevđelije, za koje pouzdano znam od strane nekih mojih koleginica, koje su mi rekle da su od strane tih ljudi bile seksualno uznemiravane, jer im je otvoreno rečeno da će im jedna noć druženja sa njima doneti ulogu i obezbediti karijeru.

Nemojte apriori verovati onome ko tuži i da mu stajete na stranu, ali isto tako nemojte apriori verovati onome ko je tužen, da nije nevin. To što je neko veće ili manje ime i ima karijeru, to ne znači ništa, pustite da sud radi svoj posao. Ne postoji savršen zločin - istakao je pevač.

Đorđe jedva čeka da slučaj Lečić - Štajnfeld dobije sudski epilog.

- Svako ko je kriv, kazna će ga stići. Raduje me što čekamo da vidimo kako će se ovaj slučaj završiti. Mene lično strahovito zanima kako će se završiti slučaj glumaca Branislava Lečića i Danijele Štajnfeld.

Ako je audio snimak koji se pojavio u javnosti autentičan, ukoliko neko nije glumio i skidao Lečićev glas, a ja kao neko ko ima sluha, 90 posto sam siguran da je to njegov glas - razočaran sam po pitanju audio snimka. Smatrao sam ga velikim džentlmenom i bajom, još od uloge Crnog. Ajde da sačekamo šta će sud reći, mislim da će ovo ići mnogo brže nego slučaj Mike Aleksića - završio je Đorđe David.  

(Kurir.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)