VUČIĆ O NOVIM MERAMA I ZATVARANJU KAFIĆA: Danas postajemo peti u Evropi po uspešnosti u borbi protiv kovida

Novosti onlajn

13. 11. 2020. u 12:35

- Kada smo zatvarali rastorane i kafiće govorili su zašto to radimo, kad ne zatvarate krivi ste što ne zatvarate - rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovarajući na pitanje o novim merama u brobi protiv korone koje treba da budu donete.

ВУЧИЋ О НОВИМ МЕРАМА И ЗАТВАРАЊУ КАФИЋА: Данас постајемо пети у Европи по успешности у борби против ковида

Foto: Printscreen/Tanjug

- Mi radimo nešto zato što vodimo računa o državi. Kada govorite o zdravlju i teškoj situaciji, treba da znate da danas postajemo peti u Evropi po uspešnosti u borbi protiv kovida, do juče smo bili šesti. Umeli smo da merimo šta je prava mera, da ne izgubimo za ekonomiju ništa i da brinemo kako će ljudi da prežive i ekonomski da opstanu - rekao je Vučić.

On je rekao da je najlakše kritikovati sve.

- Nedospustivo je da neko napada lekare, zato ću tražiti najoštriju kaznu za siledžije koje su napale lekarku u Infektivnoj klinici - rekao je Vučić.

Podsetimo, predsednik je najavio i da će najkasnije do petka sledeće nedelje zdravstveni radnici dobiti 10 hiljada obećane pomoći. Više o tome pročitajte u posebnoj vesti KLIKOM OVDE!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (44)

NA TARI POČINJE NAPLATA ZA VOZILA: Za dolazak automobilom 300 dinara