DARIJA Kisić je, gostujući u Jutarnjem dnevniku RTS-a, navela da je juče SZO objavila da se procenjuje da na području Evrope oko 60 odsto stanovnika poštuje meru nošenja meski, a ukoliko bi taj broj porastao na 95 odsto do kraja godine bi bilo sačuvano 300.000 života.

Dule

17.10.2020. 10:48

Pozdrav Buduci da se insistira na nosenju maski jer navodno "one spasavaju zivot" mislim da je to vise zastrasivanje javnosti. Ja ne kazem da mozda maske ne pomazu ili pomazu, ali znam jedno sigurno, da mi ovdje u Norveskoj nista od toga ne koristimo, cak ni u bolnici-jedino kad ulazimo u izolate kod pacijenta koji ima koronu. I kakav je rezultat-naravno bolji nego u Srbiji. Naglasio bi i ovo da su ovdje ljudi sigurmo odgovorniji nego u Srbiji. Zakljucak bi bio da u stvari niko pojma nema o Covid-19 i sve sto govore su samo nagadjanje, kao prvi simptom gubljenje okusa i mirisa, pa gospodo draga od svakog vrsta gripa to je prvo sto se izgubi i naravno ako manje budete pricali o Covidu-19 situacija ce biti bolja. Zivite normalno, drzite distancu i cesto perite ruke jer to je dovoljno - barem ovdje.

Dusan

17.10.2020. 11:04

Спашавај ти свој , за мој се не брини.Када ми даш сертификат за маску и контраиндикације можда и онда само размислим....

Rada

17.10.2020. 11:35

Терају нас да сви носимо хиџаб, а колико видим ни они нису баш на ти са тзв короном

maniks

17.10.2020. 12:36

U ime naroda...sklanjajte je vise a i ona uz svo uvazavanje ne vidi da vise iritira ljude, negativno deluje i ljudima dize pritisak i secer.Svaka njena izjava je prosipanje iz supljeg u prazno.