PORTAL "Novosti" je u septembru 2020. godine objavio tekst u kojem se prenose reči dr Branimira Nestorovića, sa tvrdnjom da je "moćan lek za čir na želucu, kao i za heliobakter", "obični kupus".

Komentari (4)

Nebojša

15.09.2020. 16:48

Recept za cir na zelucu i 12 palacnom crevu glasi ovako: Iscedite 2 dcl soka od organskog kupusa i onda kroz gazu iscedite da ostane cisti sok. Ta 2 dcl pijete 6 nedelja, svako jutro pre nego operete zube i jedete. U tom periodu ne sme se piti kafa, a posle tiga nikako kafa na prazan stomak. Cir ce nestati 100%. Ovaj recept je isproban i delovao je 100% kod svakoga bez izuzetka.

sima

15.09.2020. 18:25

Doktor je u pravu. Čir sam imao,i helikobakter što ga je napravio. Tri puta sam dobijao različite antibiotika i malo pomoglo. Drug mi je savetovao ovo isto,njemu je pomoglo. Ja sam pijo sok od svežeg kupusa 30 dana ujutru po 1 deci na gladno. Cedio sam svako jutro kroz mikser svež kupus. Posle 30 dana sam imao kontrolu i čir je bio totalno neutrelisan. Evo odprilike min.15 god.sam miran. Bravo doktore. Nisam govorio doktoru da sam ovo pijo .

Mira

15.09.2020. 19:11

U potpunosti verujem u doktorice recepte jer meni kupus smanjuje bolove kukova jer ga stavljam kao obloge. Način primene za obloge je ,list kupusa izgnječiti oklagijom i staviti na obolelo mesto i prekriti plastikom ili pojasom pa ostaviti preko noć da odstoji. Bolovi vremenom potpuno nestanu bez lekova.

Bg

16.09.2020. 15:10

Neke od izjava gospodina Nestorovića: Ovo je najsmešniji virus na svetu. Srbi imaju takvu genetiku, da im korona ne može ništa. Zaštićeni smo BSŽ vakcinom. Virus će nestati sa prvim toplim danima. Virus će nestati sredinom jula. Korona se leči svetlošću. Pušači su zaštićeni od korone (jul). Pušači koji dobiju koronu su u većem riziku. Sad je pravo vreme da se zarazite, virus je oslabio. Virus ipak nije oslabio.