IGUMAN manastira Tumane Dimitrije Plećević često svedoči o sreći vernika koji posećuju ovaj srpski manastir u Braničevu.

Dragan

09.09.2020. 22:05

@Dalibor - ZELIM VAM SVE NAJLEPSE ZDRAVLJE VAMA I ZA SAD CERKICI I ZA BAR JOS DVA DETETA,SVIMA KOJI ZELE NEKA POMOGNE MANASTIR TUMANE. ZELIM I DRAGOJ GOSPDJI IZ PARACINA KOJA JE DOLAZILA U MANASTIRU I DA JOJ BOG DA TROJE DECE

Dragan

10.09.2020. 14:39

@Dragan - POMOLIO BI SE SVETOM ZOSIMU I JAKOVU I UZ BOZJU POMOC I MOLITVE SVESTENSTVA IZ MANASTIRA TUMANE DA SE ISPUNI ZELJA GOSPODJE IZ PARACINA I SVIM OSTALIM, A BOLESNIMA DA ZDRAVLJE I DUG ZIVOT

Putnik

09.09.2020. 22:52

imam kancer pluća. Inače s poteškoćom se sam vozim 60 km do b.luke. Poslije molitve u našoj Crkvi,legao sam ispod ikona a na tvu se pojavila priča o Manastiru Tumane i kao da mi Gospod reče IDI Za dan dva sam krenuo put Manastiru oko 650,700 kilometara. Nisam osjetio nikakav umor/prespavao sam u b.g,a tako i nazad/ S takvom lakoćom sam otišao na ,za mene dalek put. Gospodu hvala.

Nikola

10.09.2020. 03:45

@Putnik - Ammm to apsolutno nema veze sa tim, a ponekad bi trebalo znati malo antropologije i Darvinove evolucije , a ne crkve i hriscanstva ili bilo koje druge vere koja je zasluzna za crnu kugu ali koga briga za to? Proglase macke za demone , nakote se pacovi i pomru milioni. Clap clap.

Bebe

10.09.2020. 11:29

@Nikola - Meni deluje da niste samo ateista, a ni satanista, izbor koji postujem. Svako ima pravo na svoj izbor, ali Vi delujete zaostalo , ogorceno i malodusno.

Sanja

10.09.2020. 06:01

Verujem i trudim se da postujem sve svetinje .. Ne znam u koji manastir i u koju crkvu nisam bila...Sam pristup svestenih lica vas prosto zblizi sa tim svecem E SADA JEDNA BITNA STVAR ZA TUMANE. Prvi put sam otisla pre mesec dana i taman dok sam prisla, Svetom Zosimu cuo se glas monaha da nema potrebe da se zadrzavamo i da sto pre prodjemo celivanje,tim tonom tim recima...ljudi su se ubrzali toliko da u trenutku vise nikoga nije bilo unutar manastira.Svakoga je tu muka i svoj bol naterao da dodje a oni ne dozvoljavaju da se pomolimo da kazemo sta imamo. Eto koliko se sve pa i to na zalost komercijalizovalo...Razocarana sam strasno..I jos nesto...CENE SU ABNORMALNE..eto kako svestenstvo odbija narod.

Veselinka

10.09.2020. 10:58

Nameravam prvom prilikom da posetim manastir Tumane, da molim svetitelje za pomoc, da molim, da se moja deca koju sam sama odgajala, sete da imaju majku, da opet kao nekad budemo slozni, da se postujemo i volimo, da se bar jedan sin vrati u svoj dom.