UDRUŽENI studenti Univerziteta u Beogradu i Univerziteta u Kragujevcu juče su u Rektoratu kragujevačkog univerziteta predali zahteve studenata za smanjenje školarina za 30 odsto u narednoj akademskoj godini.

Komentari (3)

Ja

22.08.2020. 08:47

Nismo imali vezbe,predavanja,praksu kada mislite da nam vratite novac od skolarine?Niste ispostovali clanove ugovora o samofinansiranju.Krsite zakon.Za narednu godinu isto se mora umanjiti skolarina.Nece Vam proci da ne vratite novac.

Zhelja

22.08.2020. 08:54

A ja ne zelim da se mojim parama finansiraju studenti koji ce nakon studija ionako da emigriraju ili uzimaju posao srednjoskolcima ( malo je ovde posla koji iskljucivo fakultetlije mogu da obavljaju). Voleo bih da moj porez ide deci, ratnim veteranima i teskoj sirotinji

Veterinar

22.08.2020. 13:57

Za 120.000 dinara na Fakultetu veterinarkse medicine u Beogradu ne dobijemo nista. Ucimo iz knjiga starih po 30 i kusur godina. Vezbe suvoparme, a nastavni kadar na zalost sve losiji i losiji. Inace nas zovu Institut majka i dete. Na svakoj katedri oca ili majku nasledjuje sin ili kcerka. Profesori koji pokusavaju da sacuvaju ugled fakulteta i fakultet baceni u zapecak, a dekan i pored preporuke Agencije za borbu protiv korupcije jos nije smenjen.