Prva srpska firma listirana na NASDAQ - Direktor Meridianbet govori na Senzal Danu investitora

Promo

25. 06. 2024. u 10:00

Kako izgleda biti prva srpska firma koja je uspela da se listira na američku berzu NASDAQ?

Прва српска фирма листирана на NASDAQ - Директор Меридианбет говори на Сензал Дану инвеститора

Foto: Promo

Zoran Milošević, CEO kompanije Meridianbet, prve srpske kompanija koja je izašla na američku berzu NASDAQ, biće govornik na Senzal Danu investitora, jedne od najznačanijih investitorskih konferencija na nivou Zapadnog Balkana, koja će biti održana u sredu 26. juna u Opera & Theater Madlenianum Madlenianum u Zemunu.

Senzal okuplja najznačajnije investitore, finansijske stručnjake i korporativne lidere koji će razgovarati o trendovima, situaciji i prilikama za lični rast u svetu tržišta kapitala i investicija.

Kao CEO prve srpske firme koja je deo najregulisanijeg tržišta na svetu, Milošević će sa domaćom javnošću podeliti dragocene uvide o tome kako je nastala i sprovedena ideja nesvojstvena domaćoj biznis zajednici, izazovima i prednostima ulaska na američko tržište, kao i budućim planovima kompanije koja je odnedavno na najregulisanijem tržištu sveta.

Kompanija Meridianbet deo je Golden Matrix grupacije (GMGI).

O kompaniji Meridianbet

Meridianbet je regionalna vodeća i najstarija kompanija u oblasti igara na sreću, sa prisustvom na preko 20 tržišta Evrope, Afrike i Južne Amerike. Pripada malobrojnoj grupi globalnih gaming kompanija koje su vlasnici sopstvene softverske infrastrukture, što omogućuje da posluje i kao priređivač i kao distributer softvera za igre na sreću, kroz sistem franšiza.

Osnivač je i član Evropske organizacije za pravo igara na sreću u Briselu (EOGL) i primljena u članstvo UN Global Compact, krovne svetske organizacije za društveno odgovorno poslovanje Ujedinjenih nacija.

Za više informacija:

https://ir.meridianbet.com

https://twitter.com/meridianbet_ofc

ir@meridianbet.com

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BOLJI JE OD ĐOKOVIĆA, NADALA I FEDERERA Medvedev zaprepastio sve(t), evo ko je za njega ispred velike trojke