OBELEŽENA GODIŠNJICA UBISTVA NOVINARA MILANA PANTIĆA: "Večernje novosti" uručile nagradu za novinarsku hrabrost (FOTO/VIDEO)

Милица Шкорић
Milica Škorić

11. 06. 2024. u 13:51

OD ubistva našeg kolege, dopisnika "Večernjih novosti" Milana Pantića prošle su 23 godine.

ОБЕЛЕЖЕНА ГОДИШЊИЦА УБИСТВА НОВИНАРА МИЛАНА ПАНТИЋА: Вечерње новости уручиле награду за новинарску храброст (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: N. Skenderija

Danas su u Jagodini, povodom godišnjice smrti novinara, na Gradskom groblju, pomenu prisustvovali ministar informisanja i telekomunikacija u Vladi Republike Srbije Dejan Ristić, kao i zamenik glavnog i odgovornog urednika "Večernjih novosti" Milan Babović, Živojin Rakočević i Veran Matić, predstavnici Komisije z aistraživanje ubistva novinara.

Prisutni su nakon pomena položili venac ispred biste ubijenog novinara u naselju Tabane, a zatim je u Narodnoj biblioteci "Radislav Nikčević" novinarki Slađani Zarić dodeljena nagrada za novinarsku hrabrost "Milan Pantić".

Kako su "Novosti" pisale, policija je razrešila slučaj, ali se očekuje podizanje optužnice. Zato će se danas predstavnici Komisije za istraživanje ubistava novinara, Veran Matić i Živojin Rakočević, sresti sa višim javnim tužiocem u Jagodini, nadležnim za ovaj slučaj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SVEČANO OTVORENE OLIMPIJSKE IGRE U PARIZU! Ceremonija koja se obračunala sa tradicijom i nikog nije ostavila ravnodušnog (FOTO/VIDEO)