Može li ova nova meme kriptovaluta biti sledeći Dogecoin nakon što je prikupila 2 miliona dolara putem ICO-a?

Novosti online

27. 05. 2024. u 10:21

DOK su meme kriptovalute polako započele mesec, protekla sedmica je jasno pokazala da je sezona meme kriptovaluta još uvek u punom jeku. Došlo je do ogromnih dobitaka širom sveta meme kriptovaluta, s najboljim meme kriptovalutama Floki i Pepe-om koji su ove sedmice porasli za 15%.

Може ли ова нова меме криптовалута бити следећи Dogecoin након што је прикупила 2 милиона долара путем ICO-а?

Foto: Promo

Novi projekti su privukli veliku pažnju jer se trgovci nadaju da će doći do sledećeg Dogecoina. Neki investitori polažu velike nade u novi meme token WienerAI zasnovan na veštačkoj inteligenciji, koji je upravo prikupio 2 miliona dolara za samo tri nedelje.

Posetite WienerAI

WienerAI pokazuje ogroman potencijal nakon snažnog starta

Uz kontinuirani uspeh svog ICO-a, WienerAI se pozicionirao kao ozbiljan kandidat u prostoru meme kriptovaluta. To je mnoge navelo da se zapitaju može li krenuti stopama Dogecoina i postići široku popularnost i ogromne povrate.

Foto: Promo

 

Poređenje sa Dogecoinom nije neutemeljeno, jer je sam Dogecoin počeo kao meme kriptovaluta sa temom psa. Od tada je postala jedna od najpoznatijih i najšire trgovanih kriptovaluta na tržištu. Njegov uspon do slave pokazuje potencijal za meme kriptovalute. Konkretno, njihova sposobnost da zaokupe maštu trgovaca i steknu značajnu vrednost tokom vremena.

Međutim, WienerAI je više od samo meme kriptovalute, što mu daje prednost u odnosu na bezbroj drugih tokena koji se bore za prvo mesto. Projekat koristi moć AI za svog revolucionarnog trgovačkog bota. Bot ima korisničko sučelje koje omogućava trgovcima da ga ispitaju o strategijama ulaganja i potencijalnim prilikama.

Koristeći mogućnosti umetne inteligencije, bot ima za cilj optimizirati strategije trgovanja, identificirati profitabilne mogućnosti i na kraju poboljšati celokupno iskustvo trgovanja za investitore. Podržava besprekorne zamene i, kao dio svoje decentralizirane filozofije, naplaćuje nula naknada. Također nudi MEV zaštitu kako bi sprečio botove ispred sebe i zaštitio vaš profit.

Sa snažnim startom i obećavajućom tehnologijom WienerAI-a, neki se trgovci nadaju da bi to moglo ponoviti uspeh Dogecoina i na kraju, postati ozbiljan igrač na tržištu kriptovaluta.

WienerAI unosne nagrade za staking

WienerAI također nudi investitorima u pretprodaji jedinstvenu priliku da zarade značajne nagrade omogućavajući im da odmah ulože svoje tokene, čak i pre nego što se pretprodaja službeno završi. Ulaganjem svojih tokena, investitori imaju priliku da zarade nagrade tokom dve godine, pružajući im pasivni tok prihoda koji može dodati vrednost njihovoj investiciji u WienerAI .

Trenutno, ulaganje APY je na 488%, ali bi se to moglo smanjiti s vremenom. To znači da će rani investitori uživati u najvećim prinosima. Ovo naglašava posvećenost projekta nagrađivanju i angažovanju svoje zajednice. Već ima skoro 9.000 X (Twitter) pratilaca.

Tim također ima planove za veliki marketinški proboj koji uključuje ključne lidere mišljenja koji će još više proširiti njegovu zajednicu. Projekat planira postići dugoročni, održivi rast, koji će trgovački bot potaknuti na veći uspeh.

Token je dostupan za kupovinu po niskoj ceni od $0,000708 na web stranici za pretprodaju. Međutim, ova pretprodaja je višestruka, a cena bi trebala porasti za samo dva dana. To znači da investitori koji traže najbolju moguću cenu i najveće nagrade za ulaganje imaju ograničen period za kupovinu svojih tokena.

Da biste kupili $WAI, idite na web stranicu za pretprodaju i povežite svoj novčanik pomoću widgeta. Možete kupiti $WAI tokene sa ETH, USDT, BNB ili karticom. Međutim, investitori bi trebali biti svesni da tokeni kupljeni od BNB -a neće moći uložiti svoje tokene i da će propustiti visoki APY.

Posetite WienerAI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ALBANCI NAPALI SRPSKE NAVIJAČE! Počeli tuču na EURO 2024, ali kada se čulo Juriiiš! - nisu se proveli dobro (VIDEO)