OVAKO DANAS IZGLEDA BANJSKO POLJE: Muk i tišina, lavež pasa - Svi traže nestalu Danku (FOTO)

S. M. J.

27. 03. 2024. u 10:32

POTRAGA za Dankom neprestano traje. Nema novih detalja. Nadležni na svim ulazima u Banjsko polje detaljno kontrolišu sve koji ulaze ili izlaze iz ovog prigradskog naselja.

ОВАКО ДАНАС ИЗГЛЕДА БАЊСКО ПОЉЕ: Мук и тишина, лавеж паса - Сви траже несталу Данку (ФОТО)

Foto: S.M.Jovanović

Banjsko polje kod Bora danas je najtiše mesto na svetu. Svi ulazi u ovo prigradsko naselje, gde je juče oko 13.45 sati nestala dvogodišnja Danka Ilić, i dalje su pod policijskim nadzorom.

Na kontrolnim punktovima proverava se svako vozilo koje ulazi u ovo borsko prigradsko naselje ili izlazi iz njega.  

Primetan je veliki broj novinarskih ekipa. U čudu su i meštani koji ne znaju da objasne gde je mogla bez traga i glasa da nestane dvogodišnja devojčica.

U Ulici vojvode Radomira Putnika, kraj kućnog broja 19, trenutno je mirno. Tu su vozila Žandarmerije, policije, Gorske službe spasavanja, Dobrovoljnog vatrogasnog društva, ali i pripadnici tih službi koje su od juče neprestano na terenu.

Proverene su i napuštene kuće, a intenzivno se razgovara i sa svim "policijskim starim znalcima". Kontroliše se svaki detalj, a više puta je pretražen teren od 10 kilometara na kvadrat, pa čak i oni nepristupačni delovi i šuma gde je, navodno, juče viđena devojčica.

BONUS VIDEO:

SNIMAK IZ BORA: Potraga za malom Dankom - žandarmerija u akciji

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)