POČINJE ISPLATA FEBRUARSKIH PENZIJA: Evo koji će penzioneri prvi dobiti penziju

Novosti online

23. 02. 2024. u 10:40

PREMA kalendaru isplata koji je objavio Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje, februarske penzije će prvo biti isplaćene korisnicima iz kategorije samostalnih delatnosti, i to 2. marta, kada počinje isplata za one koji penzije primaju preko tekućih računa.

ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА ФЕБРУАРСКИХ ПЕНЗИЈА: Ево који ће пензионери први добити пензију

Foto: Nenad Živanović

Za ostale penzionere iz ove kategorije isplata počinje 4. marta, a dan kasnije, 5. marta, za sve vojne i poljoprivredne penzionere.

Poslednji će penzije dobiti korisnici iz kategorije zaposlenih, pošto će isplata za one koji primanja dobijaju preko tekućih računa početi 9. marta, a za ostale 11. marta.

Iznosi na čekovima biće isti kao i prilikom prethodne isplate.

BONUS VIDEO: Ministar Mali na gradilišu gde će biti Ekspo 2027: Stvaramo potpuno nov grad

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!