"KO JE ZA BOCKU?" Skandal u Domu zdravlja u Nišu, iskoristila pauzu da se polugola snima među kartonima pacijenata (FOTO/ VIDEO)

Novosti online

21. 01. 2024. u 20:09

U NIŠU, a i u celoj zemlji, se podigla prašina kako su se u javnosti pojavili snimci iz zdravstvene ambulante “Donja Vrežina”.

КО ЈЕ ЗА БОЦКУ? Скандал у Дому здравља у Нишу, искористила паузу да се полугола снима међу картонима пацијената (ФОТО/ ВИДЕО)

Foto: printskrin Instagram/ sav_taj_ludi_balkan&kayabre

Naime, pacijentkinja Katarine Đ. je iskoristila pauzu kako bi se, u provokativnim izdanjima, slikala i snimala u u jednoj od intervencija službe opšte medicine, kao i u kartoteci, piše "Blic".

Na jednom od snimaka koja je starleta napravila vidi se kako, vrlo oskudno odevena, sedi za stolom u Domu zdravlja na mestu koje je namenjeno medicinskim sestrama i namešta dugu kosu, a na drugom snimku se vidi kako sa pulta na kome se nalaze špricevi i igle, jednom rukom drži špric, a drugom otvara iglu. Na tom video snimku napisala je “Ko je za bocku”.

Katarina Đ. objavila je i fotografiju na kojoj se vidi kako drži šoljicu kafe u prostoriji gde se nalaze zdravstveni kartoni pacijenata.

Tim povodom oglasili su se i nadležni.

Pomoćnica direktora Doma zdravlja u Nišu Danijela Nešić najavila je danas da će ta zdravstvena ustanova preduzeti zakonski predviđene mere protiv pacijentkinje Katarine Đ. zbog provokativnih i uvredljivih fotografija i video zapisa koja je napravila u vreme pauze u jednoj od intervencija službe opšte medicine, kao i u kartoteci zdravstvene ambulante “Donja Vrežina”.

Nešić je napisala da se pacijentkinja javila jednoj od intervencija opšte medicine jer je imala nalog za injekcije.

- S obzirom da ovakvim ponašanjem nanosi veliku štetu ugledu Doma zdravlja Niš, kao zdravstvenoj ustanovi sa renomeom i ugledom, i da je bez pitanja slikala provokativne i uvredljive fotografije i snimala video zapis koji je ponižavajući za našu struku, bićemo prinuđeni da preduzmemo određene mere u okviru zakona - navela je Nešić u objavi na Fejsbuku i podelila fotografije i video snimke koje je napravila Katarina Đ.

BONUS VIDEO - IVANA DUDIĆ: To što sam ja radila sa šest godina – danas je nedopustivo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EGZOTIČNA PONUDA NA AFRIČKOM MEDITERANU: Ovo ne smete propustiti - cene nikad niže!