Kada je pravo vreme za prazničnu euforiju?

Promo

11. 12. 2023. u 16:00

Opšti utisak je da je ove godine praznična euforija počela malo ranije, što je nekome olakšalo „jedvačekanje“ praznika, kićenje jelke i postavljanje novogodišnje dekoracije.

Када је право време за празничну еуфорију?

Foto: Promo

One druge koji se iznova iznenade otkud praznici u decembru verujemo da su novogodišnje postavke u novembru dodatno zbunile.

Da li je pravo vreme za euforiju kada počnu novogodišnje reklame, popusti u tržnim centrima ili kada padne prvi sneg?

Za nas je pravo vreme onda kada je napolju dovoljno hladno, da poželimo da se ušuškamo u toplu sobu, pijemo čajeve i uživamo u dobroj knjizi ili zanimljivom filmu. Znamo da mnogi od vas dele mišljenje sa nama, a među njima je i ekipa iz Ananasa, kod koje su praznici odavno stigli. Izgleda da su ove godine bili mnogo dobri, pa im je i Deda mraz poranio i doneo brojne popuste i iznenađenja.

Na ananas.rs platformi tokom decembra osim popusta, prodavci su pripremili i brojne vaučere kako bi dodatno olakšali izbor novogodišnjih poklona.

Zahvaljujući Ananasu, iz svog doma, dok kroz prozor uživaš u pahuljama, možeš da izabereš poklone za sebe i sebi drage osobe. U sniženoj ponudi po neverovatnim cenama možeš da pronađeš najrazličitije proizvode – novogodišnje jelke i dekoraciju, IT i gaming opremu, belu tehniku, TV, audio i video, telefone i dodatnu opremu, sve za sport i rekreaciju, sve za kuću, dečju opremu, odeću i modne dodatke, veliki izbor alata i proizvoda za lepotu i negu.

Osim toga, ne moraš da brineš ni da li će pokloni stići na vreme. Svi proizvodi sa oznakom „a direkt“ stižu već narednog dana. A ukoliko planiraš da putuješ za praznike i nisi siguran da li ćeš moći da preuzmeš svoje pakete, ne brini, Ananas ima rešenje i za to. Uvek imaš mogućnost da odabereš mesto gde ćeš preuzeti svoj paket - na kućnoj adresi, Ananas paketomatu u okviru NIS benzinskih pumpi ili u lokalnom kafiću, prodavnici, menjačnici ili čak frizerskom salonu.

Ne moraš da brineš ni da li tvoj budžet može da izdrži sve novogodišnje troškove - uz Intesa platne i biznis kartice, dostupna je opcija plaćanja i na rate. Minimalna vrednost porudžbine treba da iznosi 12.000 dinara, a maksimalan broj mesečnih rata je 6.

Istraži Ananas ponudu putem platforme ili „Šoping mol, a u džepu!“ aplikacije i pokreni prazničnu čaroliju uz pomoć nekoliko klikova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)