STIŽE PROMENA I NEĆE VAM SE SVIDETI: Vremenska prognoza za četvrtak, 16. novembar

Novosti online

16. 11. 2023. u 01:00

REPUBLIČKI hidrometeorološki zavod dao je najnoviju vremensku prognozu za naredni period.

СТИЖЕ ПРОМЕНА И НЕЋЕ ВАМ СЕ СВИДЕТИ: Временска прогноза за четвртак, 16. новембар

Foto Pixabay free images

VREME U SRBIJI

U Srbiji ujutru hladno, po kotlinama i dolinama reka jugozapadne i južne Srbije sa maglom, a tokom dana malo i umereno oblačno sa sunčanim intervalima.

Najniža temperatura od 2 do 9, a najviša od 13 do 17 stepeni.

Vetar slab i umeren severozapadni, koji će na istoku povremeno biti i jak, a uveče će biti u skretanju na jugoistočni i u pojačanju.

Tokom noći postepeno naoblačenje sa zapada, u Vojvodini mestimično sa kišom.

VREME U BEOGRADU

U Beogradu malo i umereno oblačno sa sunčanim intervalima. Najniža temperatura od 2 do 7, a najviša oko 15 stepeni.

Vetar slab do umeren severozapadni, koji će uveče biti u skretanju na jugoistočni i u pojačanju. Tokom noći povećanje oblačnosti.

PROGNOZA ZA NAREDNE DANE

U petak novo naoblačenje sa kišom, ujutru u severnim i zapadnim, pre podne i u centralnim, a posle podne i u ostalim predelima Srbije.

Uveče i tokom noći vetar će biti u skretanju na umeren povremeno i jak severozapadni, temperatura će biti u osetnom padu, a sa padom temperature kiša će krajem dana i tokom noći preći u sneg u brdsko-planinskim predelima jugozapadne, južne, jugoistočne i istočne Srbije.

U subotu oblačno, hladno i vetrovito, mestimično sa kišom, u brdsko-planinskim predelima sa slabim snegom koji se ponegde očekuje i u nižim predelima južne Srbije. Duvaće umeren i jak severozapadni vetar koji će imati i udare olujne jačine.

U nedelju pretežno oblačno i hladno, uz slabljenje severozapadnog vetra, a provejavanje snega očekuje se još samo ujutru i pre podne ponegde u brdsko-planinskim predelima južne i istočne Srbije.

Početkom sledeće sedmice malo toplije, uz čestu pojavu kiše.

BONUS VIDEO - RUSKA PACIFIČKA FLOTA: Izvođenje vežbe odbrane Severnog morskog puta

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!