MINISTAR JOVANOVIĆ U NOVOM SADU: Pozivam zaposlene u Pošti Srbije da se odmah vrate svom redovnom poslu

Novosti onlajn

13. 11. 2023. u 12:07

DANAS je u prostorijama poštansko-logističkog centra Novi Sad ministar informisanja i telekomunikacija Mihailo Jovanović održao novi sastanak sa zaposlenima Pošte Srbije koji su u obustavi rada.

МИНИСТАР ЈОВАНОВИЋ У НОВОМ САДУ: Позивам запослене у Пошти Србије да се одмах врате свом редовном послу

Foto: Printskrin

Ministar Jovanović je predočio da će gubici koji svakim novim danom obustave rada nastaju za ovo preduzeće imati ogromne posledice po finansijski rezultat poslovanja. Takođe, ukazao je i na indirektne posledice koje će nastati zbog odlaska korisnika i narušavanja ugleda ovog preduzeća.

Ministar Jovanović je rekao da više nijedan dan ne može da se izgubi i da je potrebno da se zaposleni hitno vrate svojim redovnim poslovnim aktivnostima, preradi i isporuci zaostalih pošiljki. Posebno je naglasio da se plan koji je radnicima predstavio na prethodnom sastanku može ispuniti samo u celosti i važi jedino ako radnici do kraja dana nastave sa redovnim procesom rada.

Jovanović je istakao da ima puno razumevanje za status radnika, pogotovu u tehnologiji, da je neophodno unaprediti materijalnu situaciju zaposlenih u Pošti Srbije i spreman je da već sutradan, po nastavku procesa rada, zajedno sa radnicima i rukovodstvom lično radi na planu povećanja broja zaposlenih u tehnologiji, kao i uvođenju novih usluga kako bi se dostigao i prestigao republički prosek zarada.

Sastanku je prisustvovao i predsednik Nadzornog odbora Pošte Srbije Boriša Šarenac, kao i zaposleni u Ministarstvu informisanja i telekomunikacija.

BONUS VIDEO: NS EPK 2022 - Vučević i Đorđević puštaju u promet nove poštanske marke

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)