OSIGURANJE DOMAĆINSTVA, ODLUKA - ŠTO PRE: Posebni trenuci u vašem domu, uz UNIQA osiguranje - mogu biti još dragoceniji

Promo

07. 11. 2023. u 16:00

PRILIKOM donošenja odluke o ugovaranju polise osiguranja domaćinstva mnogi vagaju da li im je ono zaista potrebno i postavljaju sebi brojna pitanja o tome koje im prednosti ono donosi - Šta će mi osiguranje... štete se događaju nekom drugom, osiguranje je skupo i nepotrebno, taj novac ću radije izdvojiti za neki svoj užitak, osiguravajuće kuće ionako ne isplaćuju novac kad se šteta dogodi.

ОСИГУРАЊЕ ДОМАЋИНСТВА, ОДЛУКА - ШТО ПРЕ: Посебни тренуци у вашем дому, уз UNIQA осигурање - могу бити још драгоценији

Foto: Promo

Ako se slažete sa nekom od ovih izjava, predstavljamo činjenice o osiguranju domaćinstva koje možda niste znali pre nego što donesete konačnu odluku da li ćete zaštititi jednu od najvažnijih životnih investicija ili ćete je prepustiti sudbini.

Od svih rizika od kojih možete da osigurate svoj dom neki će se vrlo verovatno ostvariti. Kad dođe do izlivanja vode i uništenog parketa i nameštaja, troškovi popravki mogu da dosegnu i više stotina hiljada dinara. Može se dogoditi i da iz vašeg kupatila zbog naprsnuća cevi ili kvara na ventilima, voda procuri u komšijin stan. U tom slučaju, odgovorni ste za sanaciju komšijine imovine.

Ako dosad niste bili na meti provalnika, ne znači da nikad nećete postati. Vremenske nepogode sve su češće i mogu prouzrokovati veliku štetu. Na primer, indirektan udar groma može da uništi elektronsku opremu, a direktan može da uzrokuje požar na instalacijama u kući.

Ukoliko zaboravite da ugasite ringlu na šporetu ili koristite neispravan električni uređaj, vrlo brzo se trenutak nesmotrenosti može pretvoriti u havariju.

Sve ove, ali i mnoge druge rizike, pokriva osiguranje domaćinstva.Posebni trenuci u vašem domu uz UNIQA osiguranje mogu biti još dragoceniji.

- Živimo posebne trenutke zajedno - slogan je nove marketinške kampanje UNIQA osiguranja za osiguranje domaćinstava, koja je u toku. - Cilj kampanje je podizanje svesti o važnosti osiguranja kuće ili stana jer su naši domovi mesta gde provodimo najveći deo vremena i mesta gde obično doživljavamo najdragocenije trenutke.

Saznajte više o ponudi, pokrićima i pogodnostima na 011/20 26 050.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!