ZGRADA ZA MLADE PAROVE S DECOM: Ministarka Kisić u poseti Crnoj Travi, u kojoj su lane rođene samo četiri bebe

Novosti online

03. 11. 2023. u 16:29

CRNA TRAVA dobija novu zgradu za mlade bračne parove sa decom. Ona će biti izgrađena uz podršku Ministarstva za brigu o porodici i demografiju, istakla je resorna ministarka prof. dr Darija Kisić prilikom posete ovoj opštini.

ЗГРАДА ЗА МЛАДЕ ПАРОВЕ С ДЕЦОМ: Министарка Кисић у посети Црној Трави, у којој су лане рођене само четири бебе

Ministarstvo za brigu o porodici

Ona je navela kako je ova opština imala lošu demografsku sliku i tokom prošle godine rođene su samo četiri bebe. Na nedavnom konkursu Ministarstva, opštini je dodeljeno 20 miliona dinara za sprovođenje mera populacione politike i podrške porodicama i deci, koji će biti iskorišćeni upravo za završetak izgradnje ovog objekta.

- Drago mi je zato što je Ministarstvo podržalo ovaj projekat i verujem da će mladim bračnim parovima sa decom ovo biti od velikog značaja. Nadam se da ćemo, kada sledeći put posetimo ovo mesto, čuti lepe vesti, a to je da se rađaju deca, da mladi osnivaju porodice i time sliku Crne Trave čine još lepšom - istakla je Kisić. Ona je naglasila kako je cilj Vlade da nas ima sve više i da se u svakom delu Srbije rađaju deca, jer sve što se radi i gradi jeste zbog onih koji treba sve to da naslede, zbog naše dece.
Ministarka Kisić je u Crnoj Travi posetila i porodicu Tamare Perović, koja ima šestoro dece i pravi je primer da se i u ovoj opštini može raditi, živeti i osnovati velika porodica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

TULIJUM LASER ODLIČAN IZBOR ZA LEČENJE: Najčešći uzrok urinarnih problema je uvećana prostata