NOVE „JUTRO“ RADNJE ŠIROM SRBIJE

Promo

17. 10. 2023. u 10:00

NAKON otvaranja prvih ambasador radnji u okviru METRO trgovačke franšize, otvoreno je još čak osam "Jutro" objekata širom Srbije.

НОВЕ „ЈУТРО“ РАДЊЕ ШИРОМ СРБИЈЕ

Foto Promo

U partnerstvu sa svojim profesionalnim kupcima-trgovcima METRO je otvorio još četiri radnje u Beogradu (u Zemunu, na Vračaru, na Karaburmi i na Bogosloviji), dve u Leskovcu i po jednu u Ćupriji i Novom Bečeju.

„Jutro“ franšizu odlikuje pravi partnerski proces u kojem pri transformaciji samostalnog trgovačkog objekta, METRO vlasnicima radnji pruža podršku u zameni i nabavci nove opreme, brendiranju, kao i kroz savete koji se odnose na unapređenje asortimana, usluge, ali i poslovanja uopšte.

Foto Promo

„METRO je pokrenuo „Jutro“ franšizu jer prepoznaje potrebu da se malim, nezavisnim, trgovcima u Srbiji pomogne ne samo da opstanu na tržištu, već i da zaista ispune svoj pun potencijal, koji nije mali kada se pažljivije pogleda doprinos domaćoj ekonomiji. Postoje i dublji razlozi zašto su samostalne trgovine bitan faktor srpske privrede i oni postaju očigledni kada shvatimo stanje na terenu. U većini slučajeva van gušće naseljenih centara, sem malih, nezavisnih, trgovačkih objekata – lokalne zajednice nemaju druge opcije za snabdevanje neophodnim namirnicama za svakodnevni život. Briga o samostalnim trgovcima je zapravo briga o razvoju poslovanja i unapređenju usluge“, izjavio je Dušan Čolović, Direktor prodaje i operacija u kompaniji METRO Cash & Carry Srbija.

Foto Promo

Vlasnici radnji su izuzetno zadovoljni izvedenim radovima i investicijama, ali da je „Jutro“ franšiza potrebno osveženje na tržištu, potvrđuju pre svega njeni redovni kupci.

Foto Promo

METRO Srbija u novu poslovnu godinu ulazi sa deset radnji u novoj franšizi, sa ciljem da “Jutro” osvane na još nekoliko desetina lokacija u našoj zemlji, u narednih 12 meseci!

METRO Cash&Carry Srbija deo je METRO Grupe sa sedištem u Nemačkoj (METRO AG), vodećeg veletrgovca hranom koji posluje u 30 zemalja. Kompanija u Srbiji posluje od 2005. godine, zapošljava oko 1200 ljudi, vodeći je domaći veletrgovac hranom i usmerena je na snabdevanje ugostiteljskog sektora i malih nezavisnih trgovaca. Trgovačke franšize METRO-a pod različitim nazivima postoje i u Rumuniji, Češkoj, Poljskoj i nude asortiman poznatih svetskih brendova, ali i METRO privatnih robnih marki odličnog kvaliteta, namenjenih profesionalnim kupcima: Aro, METRO Chef, Fine Life, Rioba, METRO Premium, METRO Professional, Sigma, Tarrington.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

PORAZ ZAPADA I NJIHOVIH UCENA: Usvojena sramna Rezolucija - u zbiru više glasova protiv i uzdržanih nego za