VREO LETNJI DAN, A ONDA SLEDI PROMENA I NEĆE VAM SE SVIDETI: Vremenska prognoza za petak, 22. septembar

Novosti online

22. 09. 2023. u 01:00

REPUBLIČKI hidrometeorološki zavod dao je najnoviju vremensku prognozu za narednih sedam dana.

ВРЕО ЛЕТЊИ ДАН, А ОНДА СЛЕДИ ПРОМЕНА И НЕЋЕ ВАМ СЕ СВИДЕТИ: Временска прогноза за петак, 22. септембар

Foto: D. Milovanović

VREME U SRBIJI

U Srbiji pretežno sunčano i veoma toplo sa slabim i umerenim, južnim i jugoistočnim vetrom i najnižom temperaturom do 21 stepena Celzijusa, a najvišom do 34 stepena.

VREME U BEOGRADU

I u Beogradu pretežno sunčano i veoma toplo. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni. Najniža temperatura oko 21, a najviša dnevna oko 34 stepena.

PROGNOZA ZA NAREDNE DANE

Naoblačenje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom, padom temperature i pojačanim severozapadnim vetrom u subotu posle podne zahvatiće severne i zapadne delove zemlje, a u toku noći ka nedelji i ostale krajeve Srbije.

Lokalno su moguće i vremenske nepogode sa gradom, olujnim vetrom i velikom količinom padavina, naročito u severnoj, zapadnoj i centralnoj Srbiji.

Od ponedeljka se očekuje postepena stabilizacija vremena, pa će u većini mesta biti promenljivo oblačno, uglavnom suvo vreme sa dužim sunčanim intervalima uz dnevnu temperaturu od 26 do 30 stepeni Celzijusa.

Retka pojava kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom moguća je samo ponegde u brdsko-planinskim predelima.

sputnikportal.rs

BONUS VIDEO - RUSKA PACIFIČKA FLOTA: Izvođenje vežbe odbrane Severnog morskog puta

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!