OD DANAS POJAČANA AKCIJA SAOBRAĆAJNE POLICIJE: Ovaj prekršaj će snimati, a neće vas zaustavljati

Novosti Onlajn

07. 08. 2023. u 07:37

OD danas pa sve do 14. avgusta saobraćajna policija sprovodiće međunarodnu akciju pojačane kontrole saobraćaja koja će biti usmerena na kontrolu brzine kretanja vozila.

ОД ДАНАС ПОЈАЧАНА АКЦИЈА САОБРАЋАЈНЕ ПОЛИЦИЈЕ: Овај прекршај ће снимати, а неће вас заустављати

Foto: P. Milošević

Tokom akcije koja se istovremeno sprovodi u 30 evropskih zemalja članica organizacije ROADPOL (mreža saobraćajnih policija Evrope), saobraćajna policija će angažovati sve raspoložive uređaje za merenje brzine kretanja - ručne radare, radare u sistemima video-nadzora i uređaje za merenje brzine u vozilima bez obeležja policije, takozvanim presretačima, dok će na auto-putevima biti merena i prosečna brzina kretanja vozila korišćenjem proširenog i unapređenog sistema.

Takođe, određeni broj patrola snimaće brzinu kretanja bez zaustavljanja vozača, a vlasnici vozila koja budu snimljena u prekoračenju brzine dobiće na kućnu adresu poziv da se izjasne o identitetu osobe koja je učinila prekršaj.

Policija još jednom apeluje da vozači poštuju ograničenje brzine kretanja i tako direktno utiču na bezbednost, kako svoju, tako i svih drugih učesnika u saobraćaju.

BONUS VIDEO: KOLAPS NA AUTOKOMANDI - Saobraćaj u oba pravca potpuno u zastoju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!