KOLONE VOZILA NA GRANICAMA: Na pojedinim prelazima čeka se i do sat vremena

Tanjug

28. 07. 2023. u 14:18

ZBOG pojačanog intenziteta saobraćaja na nekim graničnim prelazima povećano je vreme čekanje na ulazu i izlazu u Srbiju, a najveće gužve su na Gradini gde putnička motorna vozila na izlazu iz zemlje čekaju oko sat vremena, dok se u međuzoni na ulazu u Srbiju čeka oko 40 minuta, rečeno je Tanjugu u Auto-moto savezu Srbije (AMSS).

КОЛОНЕ ВОЗИЛА НА ГРАНИЦАМА: На појединим прелазима чека се и до сат времена

Foto: Printskrin/AMSS

Na graničnom prelazu "Preševo" i na ulazu i izlazu se čeka oko 30 minuta, a kako kažu u AMSS, na tom prelazu radi pet terminala u oba smera i sa jedne i druge strane granice.

Putnicima koji žele da pređu granicu sa Severnom Makedonijom, preporučuju prelaz "Prohor Pčinjski", gde nema zadržavanja.

Na graničnom prelazu Batrovci za izlaz iz Srbije čeka se oko 30 minuta, dok je za ulazak prosečno vreme čekanja oko 40 minuta u međuprelazu, a dodaju da je i na hrvatskoj strani graničnog prelaza gužva.

Za one koji putuju ili dolaze iz Hrvatske, bolja opcija od Batrovaca je granični prelaz Šid gde prema poslednjim informacijama nema zadržavanja. Na prelazu Gostun ka Crnoj Gori čeka se oko 30 minuta, a isto toliko vremena je potrebno i za ulazak u Srbiji, navode u AMSS.

BONUS VIDEO: Pokazno gađanje Vojske Srbije sa novim naoružanjem

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu