VEĆI DEO PRIJEPOLJA DOBIO STRUJU: Najveći problemi u selima ka Sjenici

Tanjug

28. 02. 2023. u 10:55

U OPŠTINI Prijepolje danas je, nakon jučerašnjeg kolapsa u snabdevanju električnom energijom, situacija znatno bolja, ali, prema rečima prvog čoveka ove opštine Draga Popadića, još ima meštana koji nisu dobili struju.

ВЕЋИ ДЕО ПРИЈЕПОЉА ДОБИО СТРУЈУ: Највећи проблеми у селима ка Сјеници

Foto: A Rovčanin

- Veći deo opštine dobio je struju, osim u brdsko-planinskim predelima, a zahvaljujući angažovanim ekipama iz distrubicije, u toku dana očekujem da će elektrosnabdevanje biti normalizovano - rekao je Popadić i dodao da bolnica i Dom zdravlja danas imaju uredno snabdevanje električnom energijom.

Granični prelaz Jabuka i dalje nema struje, prekidi u telekomunikacionim mrežama su veliki, a najveći problem i dalje su brdsko-planinska sela sa nepristupačnim terenima.

- Najveći problem su sela koja gravitiraju ka Sjenici, to su nepristupačni tereni, ali zahvaljujući Elektromreži Srbije, ekipama iz Niša, Sjenice, Tutina, kao i savetima mesnih zajednica koji su prema repetitorima čistili sneg kako bi probili prilaze, problemi se rešavaju brzinski i mogu reći da su svi do jednog pokazali spremnost da reaguju u ovakvim vanrednim situacijama - dodao je Popadić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)