VUČEVIĆ SA PREDSEDNIKOM NA SAJMU NAORUŽANJA: "Naša vojska je neuporedivo jača nego što je bila, nastavićemo da ulažemo" (FOTO)

Novosti onlajn

20. 02. 2023. u 14:37

MINISTAR odbrane Miloš Vučević zajedno sa predsednikom Republike Srbije Aleksandarom Vučićem danas je prisustvovao otvaranju Međunarodnog sajma naoružanja "IDEX", na kojem učestvuju i predstavnici namenske industrije Republike Srbije.

ВУЧЕВИЋ СА ПРЕДСЕДНИКОМ НА САЈМУ НАОРУЖАЊА: Наша војска је неупоредиво јача него што је била, наставићемо да улажемо (ФОТО)

Foto: Instagram printskrin/milosvucevic_odbrana

– Srbija će nastaviti da ulaže u odbrambenu industriju. Naša vojska je neuporedivo snažnija nego što je bila, ali mora da bude mnogo jača, jer to je jedini garant jake Srbije, to je garant da nismo laka meta – stoji na Instagram profilu ministra.

BONUS VIDEO: TO MOGU SAMO ŽENE - Vidite kako su sestrice štitile inkubatore dok je zemljotres razarao Tursku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Da li znate po kom srpskom velikanu je nazvana ulica koja povezuje Savski trg i Kulu Beograd?

Da li znate po kom srpskom velikanu je nazvana ulica koja povezuje Savski trg i Kulu Beograd?

BEZ poštovanja istorije i čuvanja sećanja na velikane koji su nas svojim besmrtnim delima u prošlosti zadužili nema ni svetle budućnosti. Vođen ovim univerzalnim životnim geslom, Belgrade Waterfront nije propustio da, podižući najmodernije naselje u Srbiji, čitavu desnu obalu Save premreži novim saobraćajnicama koje predstavljaju svojevrstan omaž slavnim istorijskim ličnostima.

23. 05. 2024. u 16:00 >> 12:26

Komentari (18)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU NA ROLAN GAROSU: Rafael Nadal saopštio veliku vest! Sve je počeo sa Žao mi je!