SAVRŠEN PAR: Apple Watch i iPhone

Promo

02. 02. 2023. u 16:00

APPLE Watch može da uradi ono što drugi uređaji ne mogu, jer se nalazi na vašem zglobu. Kada ga nosite, dobijate fitnes partnera koji meri vaše pokrete, pruža vam značajne zdravstvene uvide i konekciju sa ljudima, ali i stvarima do kojih vam je najviše stalo.

САВРШЕН ПАР: Apple Watch i iPhone

Foto: Promo

Sve ove i još mnogo informacija možete još detaljnije pratiti na vašem iPhone telefonu. Kada ova dva uređaja spojite, dobijate mnogo više.

Telesni parametri

Na vašem Apple Watch uređaju u realnom vremenu možete pratiti trenutni broj otkucaja srca, a uz pomoć iPhone Health aplikacije pratite puls i ostale telesne parametre u vidu trenda tokom dana, nedelja, meseci i godina.

Ukoliko na svom iPhone-u u Health aplikaciji uključite obaveštenja, vaš Apple Watch će vam poslati notifikaciju u slučaju previsokog ili preniskog pulsa. Idite u aplikaciju Health na svom iPhone uređaju da biste videli grafikone sa podacima o pulsu tokom vremena.

Foto: Promo

Preuzimanje poziva

iPhone ste zaboravili u drugoj prostoriji ili vam ruke nisu slobodne i ne možete ga izvaditi iz džepa ili torbe? Jednostavno bacite pogled na Apple Watch i videćete ko vas zove. Odgovorite na poziv ukoliko želite, ili prekrijte rukom displej kako biste isključili zvono. Isto važi i za poruke. Možete ih pogledati ili odgovoriti na njih putem svog Apple Watch uređaja.

Partneri za trening

Activity rings na Apple Watch-u prate koliko se krećete, vežbate i stojite. Cilj je da ih zatvarate svaki dan - i iznenađujuće je motivišuće gledati kako se polako zatvaraju. Aplikacija Workout na Apple Watch-u prati statistiku koju želite — kao što su kalorije, razdaljina, krugovi, vreme i tempo — za vaše omiljene vrste vežbanja. Čak i ako ne možete da uđete u namenski trening, i dalje ćete dobiti zasluge za aktivnosti kao što je igranje sa decom. iPhone ide i korak dalje, prikazujući istoriju vaših aktivnosti i trendove, kao i detaljne analize svih vaših treninga.

Foto: Promo

Locirajte uređaj

Bilo da se vaš iPhone nalazi u drugoj prostoriji ili na dnu korpe za veš, samo dodirnite ikonicu iPhone na Apple Watch uređaju i pratite zvuk, ili zadržite istu ikonicu malo duže i na vašem iPhone-u će se uključiti blic svetlo. Ukoliko zagubite Apple Watch, možete ga locirati na mapi uz pomoć iPhone uređaja i poslati poruku obaveštenja.

Za još bolje fotke

Vaš iPhone pravi neverovatne fotografije, ali uz Apple Watch one mogu biti još bolje. Ukoliko želite da celo društvo bude na fotografiji, podesite tajmer sa ručnog zgloba i imaćete dovoljno vremena da se svi namestite za savršenu fotku.

Sve Apple Watch modele možete pronaći u iSTYLE Apple Premium Reseller-u. Posetite iSTYLE internet stranicu ili neki od maloprodajnih objekata i izbarite idealnog saputnika koji će vas motivisati da živite zdravijim i aktivnijim životom.

Foto: Promo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RED SUNCA, PA RED KIŠE: Evo kakvo nas vreme očekuje danas