VESELI DOČEK NOVE GODINE ZA NAJMLAĐE: U Leskovcu održana popodnevna novogodišnja zabava (FOTO)

I. M.

13. 01. 2023. u 20:12

UMESTO uobičajenog večernjeg koncerta Leskovac je, povodom dočeka julijanske Nove godine, na novom trgu u centru grada, održao popodnevnu novogodišnju zabavu namenjenu deci.

ВЕСЕЛИ ДОЧЕК НОВЕ ГОДИНЕ ЗА НАЈМЛАЂЕ: У Лесковцу одржана поподневна новогодишња забава (ФОТО)

foto: GU Leskovac

Organizatori su se pobrinuli da mališani uživaju u višesatnom zabavnom programu i u nesvakidašnjoj novogodišnjoj čaroliji koja se, na ovaj način, prvi put organizuje u gradu na Veternici.

Na trgu su nastupili dečiji animatori, hodači na štulama, klovnovi, žongleri i mađioničari, a društvo su im pravile i maskote iz aktuelnih crtanih filmova.

Deo ovog programa bio je i koncert pop pevačice Tijane Dapčević koja je istakla da joj je radost da uveseljava decu kao i to što je Leskovac odlučio da organizuje doček Nove godine namenjen baš njima.

Mališanima, njihovim roditeljima, bakama i dekama julijansku Novu godinu čestitao je gradonačelnik Goran Cvetanović poželevši im zdravlje, sreću i blagostanje.

- Na ovaj način želimo da pokažemo koliko su nam naši najmlađi sugrađani važni i da se zalažemo za osmeh i srećno detinjstvo baš svakog deteta. I u novoj godini daćemo sve od sebe da odrastate što bezbrižnije i srećnije – poručio je Cvetanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!