Zaposleni UNIQA osiguranja posadili više od 1700 stabala

Promo

08. 12. 2022. u 16:00

ZAPOSLENI UNIQA osiguranja u SEE regionu koji čini Bosna i Hercegovina, Srbija, Hrvatska, Crna Gora i Bugarska, u prvoj zajedničkoj inicijativi za očuvanje sredine u kojoj žive i rade, posadili su po jedno drvo za svakog od 1700 zaposlenih u regionu i 2500 dodatnih sadnica za sve ljude u lokalnoj zajednici.

Запослени УНИQА осигурања посадили више од 1700 стабала

Foto: Promo

Uspešnim akcijama koje su njihove kolege već sprovele u drugim zemljama SEE regiona pridružili su se zaposleni UNIQA osiguranju u Srbiji posadivši 500 stabala u Zrenjaninu, Beogradu i Nišu u sklopu akcije Posadi svoj hlad.

Foto: Promo

Društveno odgovorna inicijativa pošumljavanja inspirisana je zajedničkim vrednostima i kulturom koju dele svi zaposleni i sledi strategiju „UNIQA 3.0 – Seme budućnosti“ s fokusom na ulaganje u zajednicu, održivi razvoj i promociju zaštite životne sredine. Ujedno simbolizuje uspešnu budućnost, rast i dugoročno ulaganje u SEE region koji čini treću najveću grupu kompanija u okviru UNIQA International-a.

Foto: Promo

UNIQA ima 200-godišnje iskustvo u osiguranju. Posluje na 18 tržišta i pruža usluge za više od 16 miliona klijenata. U skladu sa svojim krovnim sloganom „Živimo bolje zajedno“ i strategijom poslovanja, UNIQA će inicirati različite društveno odgovorne aktivnosti za očuvanje životne sredine i poboljšanje uslova života u zajednicama u kojima posluje.

Foto: Promo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

UZ PODRŠKU MOZZARTA DO NOVIH ZLATNIH ODLIČJA: Tekvondista Nikola Kiš svojim uspehom osvaja sportski scenu