GORICA I DRAGAN SU GODINAMA BILI NERAZDVOJNI: Zezali smo se kako će jednom izgledati ovaj dan - Program posvećujem njoj

Novosti online

06. 10. 2022. u 18:29

TUŽNA vest o smrti poznate novinarke i voditeljke Gorice Nešović danas je zatekla mnoge, a ovo je posebno rastužilo njenog kolegu Dragana Ilića.

ГОРИЦА И ДРАГАН СУ ГОДИНАМА БИЛИ НЕРАЗДВОЈНИ: Зезали смо се како ће једном изгледати овај дан - Програм посвећујем њој

Foto: Printskrin Jutjub/nezavisna produkcija Dvougao

Gorica Nešović je sa Draganom Ilićem uređivala i vodila emisiju "Buđenje".

Ilić je kratko rekao da su jutros saznali da je koleginica preminula, i da mu je veoma teško da o tome govori, ali da će se od prijateljice oprostiti u emisiji.

- Sutra ću morati da radim emisiju i vodiću program. Mnogo puta smo se zezali kako će jednog dana izgledati ovaj dan - kazao je on.

- Sutra od šest do 10 ujutru biti program koji će biti posvećen njoj. Puštaće se njene omiljene pesme, tako ćemo se pozdraviti od naše Gorice - rekao je on kratko.

Podsetimo, voditeljka šarmantnog osmeha i prepoznatljivog glasa Gorica Nešović preminula je danas u 59. godini.

Rođena je 15. maja 1964. u Beogradu, gde je završila osnovnu školu i gimnaziju. Karijeru radijske voditeljke započela je 1982. godine na Studiju B. Nikada se nije plašila da iznese svoje stavove, ali na vrlo zanimljiv način. Po tome će ostati i upamćena.

Početkom devedesetih vodila je emisije na Trećem kanalu. Vratila se na Studio B, pa kao programska direktorka Radija B92 i voditeljka jutarnjeg programa u Srbiji Dizanje.

BONUS VIDEO - USNIJA REDžEPOVA: Oživela Koštanu, pevala vatreno, plesala kao Šeherezada

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade