NEMA, poodavno već, nedodirljivih dela za apostole političke korektnosti koji, ohrabreni, ruše sve pred sobom i za koje status klasika ne znači ama baš ništa.

Ljiljana

25.09.2022. 11:36

Gluposti, Neka oni nasu decu ostave na miru a ne od malih nogu da im utuve u glavu da postanu pederi i lezbejke .Mi smo narod gde porodica igra veliku ulogu.Kad odrastu svako neka se opredeli ako misli da mu je u drugoj kozi bolje. Nismo mi staromodni i kod nas ako se neko nalazi u nekom drugom svetu niko ne brani. Dosta vise da nam namecu i panjkaju sa svakojakim glupostima. Ostavite nasu decu,unuke i praunuke na miri!

Sanja

25.09.2022. 13:24

Veliko hvala Novostima na odlicnom tekstu. Samo da znaju, da im dzabe sve sto.pokusavaju, jos uvek postoji gomila roditelja koji ne dozvoljavaju ni uzdbenike ni pokusaje predavanja po skolama.

Miodrag

25.09.2022. 13:54

Mislite da deca nece upoznati ili imati gay prijatelje u zivotu. Ili da neko od te dece I samo nije GAY? Nije vam problem da neko dete zbog neshvacenosti oduzme svoj zivot? Ili stvarno mislite da gay ljudi ne postoje u Srbiji? Sta vam smeta necija sreca koja nije po vasem standardu?

Sombor

25.09.2022. 14:32

Некада су научници тврдили да је Земља равна плоча,да се сунце окрећо око Земље и много других глупост за које се,ако си имао другачије мишљење,губила глава.Данас научници тврде да је хомосексуалност нормална и опет не смеш да кажеш супротно,а то је да је хомосексуалност болест јер можеш имати проблем.