OVAKO IZGLEDA NIKOLA POSLE DVA MESECA U ALBANSKOM PRITVORU: Nastavljeno suđenje u Prištini, došli mu roditelji i sestra (VIDEO)

Novosti online

06. 09. 2022. u 11:47

U PRIŠTINI je nastavljeno suđenje Nikoli Nedeljkoviću koji je uhapšen u junu na Gazimestanu.

ОВАКО ИЗГЛЕДА НИКОЛА ПОСЛЕ ДВА МЕСЕЦА У АЛБАНСКОМ ПРИТВОРУ: Настављено суђење у Приштини, дошли му родитељи и сестра (ВИДЕО)

Printscreen/Kosovoonline

Ispitivanjem svedoka pred Osnovnim sudom u Prištini danas je nastavljeno suđenje Nikoli Nedeljkoviću, mladiću koji je uhapšen na Gazimestanu na Vidovdan.

Nedeljković je optužen za navodno "izazivanje etničke mržnje i netrpeljivosti".

Na prethodnom ročištu dvojica svedoka izjavila su da su "čula kako Nedeljković uzvikuje reči koje mu se stavljaju na teret".

Današnjem ročištu prisustvuju roditelji i sestra Nedeljkovića.

Medijima je bilo dozvoljeno snimanje samo početka ročišta. Nedeljković se u pritvoru nalazi više od dva meseca.

(Kosovo online)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NESVAKIDAŠNJE ISKUSTVO JEDNOG DOSTAVLJAČA: Ne znam da li da bacim one kese i klisnem niz stepenice, ili da stoički sačekam...