TELO MATEJA PERIŠA ĆE SUTRA BITI IZLOŽENO U CRKVI U BEOGRADU: Ispraćaj predvodi nadbiskup Stanislav Hočevar

Novosti onlajn

19. 05. 2022. u 16:43

TELO Mateja Periša biće ispraćeno sutra iz crkve Svetog Ante u Beogradu za Split, gde će biti sahranjen, saopštila je danas Beogradska nadbiskupija.

ТЕЛО МАТЕЈА ПЕРИША ЋЕ СУТРА БИТИ ИЗЛОЖЕНО У ЦРКВИ У БЕОГРАДУ: Испраћај предводи надбискуп Станислав Хочевар

Matej Periš, Foto Tviter

Telo će biti izloženo u crkvi, u Bregalničkoj 14, od 15 sati, a u 17 časova će biti ispraćaj koji će predvoditi beogradski nadbiskup Stanislav Hočevar.

Telo hrvatskog državljanina Periša pronađeno je juče ujutro u Dunavu, kod Ade Huje, posle njegovog nestanka u noći između 30. i 31. decembra 2021. godine kod Beton hale u Beogradu.

Tokom potrage za mladićem više puta su predstavnici Katoličke Crkve i predstavnici Srpske Pravoslavne Crkve zajedno molili za njegov pronalazak, navela je Beogradska nadbiskupija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)