VREMENSKA PROGNOZA ZA PONEDELJAK 2. MAJ: Umereno do potpuno oblačno, uz kišu, od četvrtka opet pljuskovi sa grmljavinama

Novosti online

02. 05. 2022. u 01:04

U SRBIJI vreme danas umereno do potpuno oblačno, u zapadnoj i južnoj Srbiji mestimično s kišom, na severu i istoku sa sunčanim intervalima, a najviša dnevna temperatura iznosiće do 22 stepena.

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА ПОНЕДЕЉАК 2. МАЈ: Умерено до потпуно облачно, уз кишу, од четвртка опет пљускови са грмљавинама

Foto "Novosti"

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, najniža temperatura biće od 7 do 13, a najviša od 17 do 22 stepena. Duvaće slab i umeren, u košavskom području povremeno i jak, jugoistočni i istočni vetar.

Vremenska prognoza za Beograd

I u Beogradu sutra umereno oblačno sa sunčanim intervalima. Vetar umeren, povremeno i jak, jugoistočni. Najniža temperatura od 10 do 13, a najviša oko 21 stepena.


Vremenska prognoza za narednih sedam dana

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do ponedeljka 9. maja, u utorak će biti umereno do potpuno oblačno, u južnoj Srbiji mestimično s kišom. Posle podne na severu, a uveče i tokom noći i u ostalim predelima razvedravanje.

U sredu i četvrtak pretežno sunčano, sredinom dana i posle podne uz lokalni razvoj oblačnosti u brdsko-planinskim predelima kratkotrajna kiša ili pljusak sa grmljavinom.
Zatim promenljivo i nestabilno sa čestom pojavom kiše i lokalnih pljuskova sa grmljavinom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a