VREMENSKA PROGNOZA ZA 6. APRIL: Jutarnji mraz, dok sunce ne izgreje i temperature do 23 stepena, uveče kiša i pljuskovi

Novosti online

06. 04. 2022. u 01:12

REPUBLIČKI hidrometeorološki zavod dao je najnoviju vremensku prognozu za narednih devet dana

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА 6. АПРИЛ: Јутарњи мраз, док сунце не изгреје и температуре до 23 степена, увече киша и пљускови

Foto: Profimedia/Ilustracija

VREME U SRBIJI

Tokom dana biće sunčano. Uveče se na jugu i jugozapadu, a tokom noći i u ostalim predelima, očekuje naoblačenje mestimično s kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom. Ujutru ponegde -2 stepena, tokom dana od 18 do 23.

SREDA 6. 4. 2022. Ujutro hladno ponegde sa slabim mrazem. U toku dana sunčano i toplo. Uveče na jugozapadu i jugu, a tokom noći i u ostalim krajevima postepeno naoblačenje mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab i umeren, u južnom Banatu posle podne i uveče jak, južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura od -2 do 7, a najviša od 18 do 23 stepena.

ČETVRTAK 7. 4. 2022. Pretežno oblačno mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, posle podne na severu, a uveče i tokom noći i u ostalim krajevima prestanak padavina i razvedravanje. Vetar umeren, ponegde i jak zapadni. Najniža temperatura od 5 do 10, a najviša od 15 do 19 stepeni.

PETAK 8. 4. 2022. Umereno oblačno sa sunčanim intervalima, suvo i toplo. Vetar umeren, ponegde i jak jugozapadni. Najniža temperatura od 4 do 10, a najviša od 19 do 23 stepena.

SUBOTA 9. 4. 2022. Postepeno naoblačenje pre podne na severu, a posle podne i u ostalim krajevima mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, a na visokim planinama uveče sa snegom. Vetar umeren, a na severu Vojvodine jak južni i jugozapadni. Najniža temperatura od 6 do 13, a najviša od 17 do 23 stepena.

PROGNOZA VREMENA ZA NAREDNIH PET DANA (od 10. 4. 2022. do 14. 4. 2022)

U nedelju hladnije, pretežno oblačno, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Posle podne prestanak padavina i razvedravanje. Početkom naredne sedmice pretežno sunčano i toplije.

(RTS)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista