EMOTIVAN OPROŠTAJ KBC ZVEZDARA OD DR ANE: Veliki borac, požrtvovan kolega, pamtićemo je po želji za životom

Novosti online

18. 01. 2022. u 13:26

VEST da je dr Ana Čoporda preminula baš na svoj 41. rođendan duboko je pogodila građane Srbije. Bolovala je od bubrežne insuficijencije i išla redovno na dijalize. Radila je u Kliničko-bolničkom centru (KBC) Zvezdara, a iza sebe je ostavila ćerkicu Nou.

ЕМОТИВАН ОПРОШТАЈ КБЦ ЗВЕЗДАРА ОД ДР АНЕ: Велики борац, пожртвован колега, памтићемо је по жељи за животом

Foto: KBC Zvezdara

Povodom ove tužne, tragične vesti, oglasio se i kolektiv KBC Zvezdara, a njene kolege navele su da su imale veliku privilegiju da sarađuju sa njom.

- Dr Ana Čoporda Fišer je preminula 17. januara 2022. godine. Bila je zaposlena kao lekar specijalista anesteziologije, reanimatologije i intenzivne terapije u Službi za anesteziologiju sa reanimacijom. Koleginica Ana je bila veliki borac i požrtvovan kolega. Svi koji su imali privilegiju da sarađuju sa njom će je se sećati kao dobrog saradnika i čoveka koji je bio spreman da pomogne uvek, kako kolegama tako i pacijentima - naveli su u svom emotivnom obraćanju.

Sa zdravstvenim problemima koje je imala, dodali su, suočavala se hrabro i beskompromisno.

- Nenadoknadiv gubitak za kolektiv KBC Zvezdara. Dr Ana nas je prerano napustila, ali je ostavila veliki trag u našem kolektivu gde će je svi pamtiti po harizmi, želji za životom, ali i predanom radu u našoj ustanovi - reči su njenog kolektiva.

Podsetimo, dr Čoporda preminula je od posledica korona virusa, kako je naveo njen kolega na društvenoj mreži Fejsbuk.

BONUS VIDEO: Kako je porodiljama obolelim od korona virusa?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Slušaj najnovije vesti i najbolju muziku na radionovosti.com