"NEMAMO KLJUČAN MOMENAT" Forenzičari nisu našli dokaz da je Matej ušao u Savu

Novosti online

12. 01. 2022. u 12:11

DANAS je 13. dan potrage za nestalim Splićaninom Matejem Perišom, a u medijima su se tokom proteklih dana pojavile razne informacije. Forenzičar Časlav Ristić kaže da su jedino autentični snimci kada mladić trči ulicama Beograda i zaustavlja taksi vozilo.

НЕМАМО КЉУЧАН МОМЕНАТ Форензичари нису нашли доказ да је Матеј ушао у Саву

Foto: Printscreen/Google maps/Nestali.gov.hr

Kaže i kako u jednom momentu mladić odlazi do stepenica koje vode u Savu, ali da nema ključnog momenta kako bi se sklopile sve kockice. Odnosno, da li je Matej ušao u vodu ili otišao negde drugo.

Forenzičar kaže i kako su obavili uviđaj na tom mestu, ali da nisu našli nikakve tragove. Takođe, rekao je i da nije pronađen mobilni telefon nestalog Mateja, iako je signal lociran u zoni Velikog ratnog ostrva.

Sve te informacije koje se čuju su 90 odsto senzacija, ništa tu nije tačno. Jedina stvar koju mi koji pratimo taj slučaj imamo jeste da čoveka nema i da imamo jedini autentični zapis za koji i otac tvrdi da jeste, to je ono njegovo trčanje i dolazak do taksija. U jednom momentu tada on dolazi do stepenica koje vode u Savu.

Upravo, da bi se sklopile kocke svega ovoga, mi nemamo taj ključan momenat da li je on ušao u vodu, gde je ušao ili uopšte nije ušao. Forenzičari su radili uviđaj, išli su na lice mesta i tu bi trebalo da nađu neke tragove, ali oni, nažalost, tu nisu našli ništa. Mi tu ne možemo da kažemo da je ušao u vodu, a oni su najbitniji - kaže Ristić.

(Pink)

BONUS VIDEO:

VELIKI USPEH SRBIJE: U 2021. godini otvoreno je čak 18 fabrika, a započeta je izgradnja 6 novih

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati