VERUJE DA ĆE MATEJ BITI PRONAĐEN: Oglasio se prijatelj nestalog Splićanina - Prolazimo kroz izrazito traumatičan period

Novosti online

11. 01. 2022. u 20:09

- TRENUTNO prolazimo kroz izrazito traumatičan period- on je započeo nestankom našeg dragog prijatelja, a nastavio se kroz medijsku difamaciju i kojekakve lažne informacije koje svakodnevno dovode u pitanje naš integritet, moral i, što nam najteže pada, odnos prema našem prijatelju Mateju...

ВЕРУЈЕ ДА ЋЕ МАТЕЈ БИТИ ПРОНАЂЕН: Огласио се пријатељ несталог Сплићанина - Пролазимо кроз изразито трауматичан период

Foto: M. Anđela i Nestali.hr

Ovo su reči jednog od prijatelja nestalog Splićanina Mateja Periša, koji je sa njim kobne noći bio u Beogradu, u klubu "Gotik" u Beton Hali, piše "Blic".

On je rekao da otkako je počela potraga za njihovim prijateljem, on i ostali Matejini drugovi dobijaju poruke neprimerenog sadržaja...

- Kulminacija svega je konstantno uznemiravanje i poruke neprimerenog sadržaja koje primamo od trenutka kada je naš boravak u Beogradu postao naslovna priča - napisao je mladić.

Mladić je istakao da se on i ostali prijatelji trude da budu "maksimalna podrška Matejevoj porodici i istražnim organima koji rade na njegovom pronalasku". On je dodao i da veruje da će Mateja biti pronađen.

Podsetimo, Matej Periš nestao je u noći između 30. i 31. decembra kada je, u majici kratkih rukava, u žurbi, istrčao iz kluba "Gotik" u kom je bio sa prijateljima. Mladić je prvo istrčao na ulicu i pokušao da zaustavi taksi, međutim u tome nije uspeo jer je vozilo već bilo zauzeto. Potom je nastavio da trči dalje Travničkom ulicom.

Prema nekim informacijama, sumnja se da je Splićanin potom ušao u vodu kod restorana "Savanova", iz kojih razloga nije jasno, međutim ova informacija nije zvanično potvrđena, ali postoje snimci na kojima se naslućuje kako neko pliva na toj lokaciji. Da li je u pitanju Mateja za sada nije jasno. Prema nezvaničnim informacijama Matejev mobilni telefon poslednji put je lociran kod Ratnog ostrva, nekoliko stotina metara od restorana "Savanova" gde se veruje da je poslednji put snimljen.

Potraga za nestalim mladićem ušla je u 12. dan. Matejev telefon poslednji put je lociran nekoliko stotina metara dalje kod Ratnog ostrva Kako je saopštio MUP Srbije, i danas su pretraženi reka Sava i deo dunavskog akvatorija. U MUP-u navode da "neće stati dok ne pronađu nešto". Sneg koji pada već tri dana znatno otežava potragu, međutim policajci pretražuju i teren na kopnu, tako što napuštene objekte pretražuju termovizijskim kamerama.

BONUS VIDEO - SPLIĆANIN BORAVIO U NAPUŠTENOJ KUĆI: Pogledajte gde je Mateja svratio pre nego što mu se gubi trag

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)