NIKO od nas ne bi hteo da bude u koži Matejevih roditelja i sestara. Zaista je uznemirujuće gledati snimke koji su se pojavili u medijima i na kojima se vidi kako on potpuno izgubljeno trči ulicama - rekao je jedan školski drug Mateje Periša.

Komentari (4)

Miki Zg

04.01.2022. 18:35

Imamo činjenice : Njih 7 je došlo iz Zg ostavili svoje aute i kombijem u BG.Šest prijatelja nisu primjetili da je nesretni Matej napustio klub u majici i prijavljuju nestanak prijatelja 16-18 sati nakon .Matej trči manično po promenadi ( verovatno utjecaj opijata ) ,skriva se po napuštenim hangarima -migranti koriste ,možda pliva po Savi -temp.vode 7 stupnjeva ,a drušvo ne haje za njega .Zaključak ;Treba ih svih 6 ispitati pojedinačno -poligrafu ,bojim se najgorem scenariju za Mateja ,iako nada za porodicu umire zadnja !

RAKONI

04.01.2022. 18:59

Strasno mi je zao ovog mladog decka !! Imao sam slicno iskustvo gde smo takodje izgubili prijatelje u klubu i nismo mogli da ga nadjemo do sutradan( ipak se zavrsilo srecno). Iz iskustava bih rekao da je celo drustvo konzumiralo nesto malo vise od alkohola i zato nisu ranije prijavili miliciji jer su i sami bili pod dejstvom( to je bio i nas slucaj) ! Po njegovom ponasanju rekao bih da je u pitanju(MDMA) koji je poznat za mesanje u koktele ili kao pilula(ekstaza). Kada se uzme ova supstanca u vecoj dozi izaziva paniku i strah !! Njegovo trcanje i pokusaj taksija je verovatno u panici hteo u bolnicu !! Takodje izaziva strasnu vrucinu tela i zahteva veliiku kolicinu vode pa je nazalost velika mogucnost da je skocio u vodu !! Daj Boze da je zavrsio negde kod nekoga u stanu i da se sada boji da se javi ali se bojim da je ipak u pitanju tragican slucaj !!