VULIN: Pokrenućemo inicijativu da Ranko Panić dobije ulicu u glavnom gradu

Novosti online

19. 12. 2021. u 15:38

PREDSEDNIK Pokreta socijalista Aleksandar Vulin izjavio je danas da je Ranko Panić je bio žrtva siledžijskog režima koji je krio i njegovu smrt kao što je krio istinu o životu.

ВУЛИН: Покренућемо иницијативу да Ранко Панић добије улицу у главном граду

Foto: MUP

- Da je Ranko Panić samo bio hrabar i požrtvovan borac u odbrani srpskog naroda zaslužio bi da ga se sećamo, ali Ranko Panić je bio žrtva siledžijskog režima koji je krio i njegovu smrt kao što je krio istinu o životu, borbi i patnji srpskog naroda proteranog iz Hrvatske - izjavio je predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin povodom sramnog tvita Slobodana Georgijeva.

- Ranko Panić nije našao mir u Beogradu i Srbiji za koju je živeo, zato Beograd mora da se oduži njegovoj uspomeni i da ne dozvoli da se istina o njegovoj smrti sakrije i vređa. Odbornici PS-a u Skupštini grada Beograda pokrenuće inicijativu da Ranko Panić dobije ulicu u  Beogradu. Da njegovo ime večno podseća na tragediju borca i političko nasilje nedemokratskog režima DOS-a kome je mirna šetnja do RTS-a bila dovoljan razlog da uzme njegov život i pokuša da sakrije njegovu smrt- rekao je predsednik PS-a Vulin.

BONUS VIDEO:

Brnabić o protestima u Luksemburgu: Premijer te zemlje je odredio rute demonstrantima

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ ŠOKIRAO SVE(T)! Devet dana posle operacije kolena - odlučio se na ovo (VIDEO)