NE ZNAM KOJI JE MEDICINSKI TERMIN ZA NJEGOVO LUDILO: Vulin žestoko odgovorio na pretnje Gorana Markovića

Novosti online

17. 12. 2021. u 19:45

NE znam koji je medicinski termin za ludilo Gorana Markovića, ali ne zna ni on ništa o moralu, pa se postavlja kao merilo vrednosti, istakao je Aleksandar Vulin, predsednik Pokreta socijalista.

НЕ ЗНАМ КОЈИ ЈЕ МЕДИЦИНСКИ ТЕРМИН ЗА ЊЕГОВО ЛУДИЛО: Вулин жестоко одговорио на претње Горана Марковића

Novosti

- Goran Marković ima pravo da svoje komplekse leči u javnim obraćanjima, ima pravo da vređa, ima pravo da mašta o masovnim streljanjima njegovih političkih neistomišljenika, ali i svi koji su predmet njegovih maštanja i kompleksa, imaju pravo i da mu odgovore. I medicinski i politički - navodi Vulin.

- Marković je ljut na vlast, ljut je na Aleksandra Vučića, mrzi mene, a dobro se oseća samo kada priča o streljanju, krvi na ulicama i razbijenim glavama. Ne znam koji je medicinski termin za njegovo ludilo, ali ne zna ni Marković ništa o moralu, pa se postavlja kao merilo vrednosti - izjavio je Vulin o pretnjama Gorana Markovića predsedniku Srbije.

- Marković se nepovratno razišao sa Srbijom kada je odbila da mu plati za još jedan film. Nakon decenija obilnog finansiranja, Marković nije dobio državne pare za svoje filmove, od tada je ulogu režisera zamenio za ulogu uvređene mlade. Marković voli da priča kako mladima treba dati priliku, ali to ne važi kada je u pitanju državna pomoć za film. Marković bi da snima zauvek, a mladi režiseri neka čekaju neku drugu priliku, preči je Goran od njih - zaključio je Vulin.

BONUS VIDEO - VUČIĆ NA OTVARANjU GALERIJE BEOGRAD: Prestonica Srbije postaje glavni grad regiona

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (3)

NESKRIVENO LICEMERJE ZAPADA I BEZOBRAZLUK DORE BAKOJANI: Važne tačke Vučićevog govora nakon jučerašnje vojne vežbe Vihor 2024