RTS pod totalnim pritiskom da emituje sto minuta potpune antisrpske propagande!

Novosti online

14. 12. 2021. u 11:36

KAKO saznajemo, Đilasovi, Marinikini i Šolakovi mediji, uz saradnju sa brojnim nevladinim organizacijama i ličnostima iz politike pre svega, pokušavaju na svaki način da primoraju rukovodstvo naše nacionalne televizije da emituje film Quo vadis, Aida, koji srpski narod prikazuje kao kreatore i izvršioce genocida!

РТС под тоталним притиском да емитује сто минута потпуне антисрпске пропаганде!

Foto: Arhiva VN

Već nekoliko dana traje potpuna histerija u medijima pod kontrolom Marinike Tepić, Dragana Đilasa i Dragana Šolaka, a koja ima za cilj da promoviše film Quo vadis, Aida, koji predstavlja sto minuta čiste antisrpske propagande.

Film bosanske rediteljke Jasmile Žbanić govori o zločinu u Srebrenici, ali je zapravo jedini cilj ovog filma da se svetu još jednom Srbi prikažu kao kreatori i počinitelji genocida i bez obzira na to što se Marinikini, Đilasovi i Šolakovi mediji upinju da “objasne” kako je reč o pojedinačnim zločincima, jasno je da ovaj film na sve načine pokušava da celom srpskom narodu zalepi etiketu genocidnog.

Odmah nakon dobijanja “evropskog oskara”, Nova S, N1 i Danas krenuli su u kampanju, promovišući autorku filma i glumce, a zapravo promovišući upravo tu priču o “Srbima, genocidnom narodu”.

U kampanju su se uključile i brojne ličnosti bliske Đilasu, poput kolege Marinike Tepić iz poslaničkih klupa Balše Božovića, koji je uputio zahtev našoj nacionalnoj televiziji da prikaže ovaj film. Jasno je odmah da je Balša samo izvršilac, a da iza cele kampanje stoje Marinika, Đilas i Šolak, koji ovu kampanju sprovode preko svojih medija, a, kako saznajemo, i uz podršku nekih zapadnih ambasada.

Zasada nema reakcija iz RTS-a i ostaje neizvesno da li će se ovih sto minuta čiste antisrpske propagande emitovati na našoj nacionalnoj televiziji i da li će Srbi biti primorani da u svojim kućama slušaju i gledaju o tome da su genocidan narod.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (31)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna